voorbeelden uit de
circulaire economie

VERGADER JE FIT MET DE CIRCULAIRE PING PONG VERGADERTAFEL!

Van grondstoffen verbranden voor GROENE energie naar energie verbranden tijdens een potje PING PONG op afval

THE FUTURE OF (NO) WASTE

TRIBOO laat zien hoe je afval loze maatschappij op een eenvoudige wijze praktisch toepasbaar maakt in je eigen kantoor.Het kantoor wordt een grondstoffenbank!

#GREENGRIDZ waste panels THE BEAUTY IS ON THE INSIDE

MOOI, GEZOND en CIRCULAIR zonder dat je het ziet. Dat is de stille kracht van #GREENGRIDZ.

Koninklijke Bibliotheek vindt de weg met circulaire signing en wayfinding

De Koninklijke Bibliotheek heeft een prachtig gebouw, maar je kon er snel verdwalen. De oplossing? Goed uitgedachte circulaire bewegwijzering.

Numatic en TRIBOO zetten schoonmaakbranche op zijn kop met innovatieve circulaire producten.

Numatic en TRIBOO creëren een showroom ingericht met producten van geupcycled afval uit eigen producten.

#GREENGRIDZ bureaubladen reduceren 60% CO2, zijn gezond en 100% biologisch afbreekbaar

Met elk bureaublad wat u vervangt reduceert u 60% CO2! Met de CARB 2 certificering voldoet u aan de hoogste eisen als het gaat om vluchtige organische stoffen.

TRIBOO brengt circulair en dynamisch vergaderen met tafeltennis vergadertafel

We zitten veel te vaak en veel te lang te vergaderen. Dit is niet alleen slecht voor onze gezondheid, maar heeft ook een slecht effect op onze productiviteit.

Circulair ondernemen is verantwoordelijkheid nemen in de keten

Circulair ondernemen is verantwoordelijkheid nemen in de keten”, zegt Marc van der Heijden, directeur van TRIBOO en EverUse.

Sweco kiest voor het gezonde werken met de eerste 100 circulaire GREENGRIDZ werkplekken

Bij een gezond kantoor denkt iedereen aan ergonomie. Maar niemand denkt aan de invloed van toxische materialen op onze gezondheid.

KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK ZET OPNIEUW STAPPEN IN CIRCULAIRE BEDRIJFSVOERING

Eerste in Nederland met afval scheidingsstation gemaakt van eigen afval en circulaire wand als opslagplaats van CO2 en een spaarpot van gezonde afval vezels.

CIRCULAIRE FAUTEUIL ONEINDIG COMFORTABEL ZITTEN VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

FAUTEUIL is een circulair product 100% gebruiksplezier gegarandeerd voor altijd. Alle onderdelen zijn oneindig her maakbaar. CO2 opslag door cellulose vezels.

Triboo pitcht #GREENGRIDZ Waste Panels op Building Holland 2019

WIJ GAAN IN NEDERLAND ALLE ONGEZONDE WAARDELOZE MEUBELEN VERVANGEN VOOR GEZONDE WAARDEVOLLE EN CIRCULAIRE MEUBELEN!

CIRCULAIRE SOFT-TUB SESSILIA HET EERSTE UIT EEN STUK 3D GEPRINTE BAD TER WERELD

Het bad is 100% geproduceerd van thermoplastisch rubber, zonder enige toevoegingen. Volledig herbruikbaar en circulair product: het bad van de toekomst.

Marc van der Heijden nummer 20 in de Duurzame Top 50 2019

Tijdens het ABN AMRO Green Tie gala is de Duurzame top 50 bekend gemaakt. Marc van der Heijden staat op een waanzinnige 20ste plek in de lijst!

Super Trots op nominatie ABN AMRO Duurzame 50

MOOI gevoel en SUPER compliment om bij dé top 50 verduurzamers van de bouw- en vastgoedsector te horen. Hier wordt je BLIJ van :)

TRIBOO en EverUse geven de circulaire toon aan op Building Holland 2019

Deze week is Building Holland 2019. Hét innovatie event voor de bouw en Vastgoed van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april.

TRIBOO geselecteerd met #GREENGRIDZ Waste Panels voor Cirkelstad Community of Innovation op Building Holland.

TRIBOO pitched bij Cirkelstad op Building Holland #GREENGRIDZ Waste Panels. Inrichting Nederlandse kantoren radicaal gezonder, verantwoord en emissie vrij.

Liefdevolle ontvangst van 64 circulaire lockerkasten gemaakt van landbouwafval.

UITDAGENDE VRAAG ZORGT VOOR EEN UITDAGEND ANTWOORD :CIRCULAIRE LOCKERKASTEN - MADE IN HOLLAND. LAAT ZIEN WAAR JE VAN GEMAAKT BENT.

Gezond vergaderen doe je met de circulaire PING PONG vergadertafel!

Combineren gezond vergaderen en afval probleem aanpakken! Gezond vergaderen is FUN, effectief en past bij de generatie die de steden van de toekomst ontwerpt.

NIEUW BLACK BEAUTY 3D GEPRINTE CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN

De grondstof die vroeger dienst deed als koelkast is nu geupcycled tot prachtige 3D geprinte circulaire planten pot. Uw kantoor = waardevolle grondstoffenbank!

Van ons eigen organisch afval maken we in 24 uur waardevolle compost!

Sweco doelstelling duidelijk zichtbaar in de eigen duurzame bedrijfsvoering. Geen afval en geen CO2-uitstoot meer in 2035!

TRIBOO lanceert innovatieve #GREENGRIDZ Waste panels op Material District Rotterdam

Tijdens de Material District Rotterdam, heeft TRIBOO een nieuw, circulair meubelpaneel gelanceerd: #GREENGRIDZ Waste panels.

TRIBOO LANCEERT INNOVATIEF MATERIAAL OP MATERIAL DISTRICT

Op 12-14 maart is de jaarlijks Material District in de AHOY in Rotterdam. TRIBOO lanceert hier onze laatste materiaalinnovatie.

NIEUW MINT TO BE MODULAIRE KRUIDENWAND GEMAAKT VAN GEUPCYCLEDE PLANTEN POTJES

MINT TO BE brengt mensen bij elkaar! Samen mint knippen voor in de thee waarbij alle zintuigen worden gestimuleerd. Kennis maken ging nog nooit zo makkelijk.

100% CIRCULAIR AFVALSCHEIDINGSSTATION NOTRASH SYMBOOL VOOR DE AFVAL LOZE MAATSCHAPPIJ!

De NOTRASH is een circulair afval scheidingsstation geupcycled uit kunststof “afval”. Dit modulaire systeem scheidt eenvoudig grondstoffen voor hergebruik.

TRIBOO maatwerk tafel KRUIS XXL binnen twee weken geleverd in circulair inrichtingsproject.

TAFEL KRUIS XXL - EEN SLIMME PUZZEL VAN 3,60 METER - 100% MADE IN HOLLAND - CO2 BESPAREN - VANDAAG BESTELD OVER 14 DAGEN GELEVERD

TRIBOO upcycled kunststof in kunstkruk

Circulaire meubels maken gebruik van de grondstoffen die we al hebben. Niks wordt meer uit de aarde gehaald.

AGILE VERGADEREN MET CIRCULAIRE TAFELS VAN GEUPCYCLED AFVAL

Met AGILE vergaderen halen we het beste uit mensen. De POWER terug naar de PEOPLE! We bepalen zelf hoe en in welke vorm we vergaderen. Dag in Dag uit vorm vrij.

TRIBOO maakt circulaire meubels in Nederland met 21ste eeuws vakmanschap

Nooit meer iets weggooien, omdat het niet meer hergebruikt kan worden. Geen kostbare grondstoffen verbranden, omdat ze onlosmakelijk verkleefd zijn.

Circulaire statafel van 100% Co2 neutraal materiaal

Vorige week lanceerde we deze unieke, circulaire kruk. Met veel plezier lanceren we deze week de bijpassende circulaire statafel.

TRIBOO LANCEERT CIRCULAIRE FAUTEUIL 100% MADE IN HOLLAND EN GEGARANDEERD HERMAAKBAAR VOOR ALTIJD!

FAUTEUIL is een circulair product 100% gebruiksplezier gegarandeerd voor altijd. Alle onderdelen zijn oneindig her maakbaar. CO2 opslag door cellulose vezels.

MENZIS & TRIBOO trappen af met afval challenge

Menzis versterkt de leefkracht van mensen. Hiervoor innoveren ze niet alleen in het aanbieden van zorg, maar ook in de omgeving voor haar eigen medewerkers.

TRIBOO lanceert KRUK circulair zit plezier 100% gegarandeerd hermaakbaar voor altijd!

Alle onderdelen zijn oneindig hermaakbaar. Bij slijtage of breuk worden de onderdelen real time gefreesd. U zit in een mum van tijd weer op een hernieuwde KRUK.

TRIBOO lanceert tafel KRUIS speerpunt van een revolutionaire collectie circulair meubilair.

Tafel KRUIS is beschikbaar in 440 variaties met de mogelijkheid om een uniek patroon of logo in te leggen. Op maat gemaakt met enkel duurzame materialen.

TRIBOO EN JACOBS DOUWE EGBERTS STARTEN SAMENWERKING OP DE HORECAVA

Tijdens de Horecava, de grootste horeca vakbeurs van Nederland, hebben we een aftrap gedaan van onze unieke, gezamenlijke missie met JacobsDouwe Egberts (JDE).

TRIBOO model voor grondstoffen verwaarding elimineert verspilling en levert geld op!

Gooit u overtollige kantoorinrichting nog steeds weg? Bent u het zat om met schimmige handelaren te moeten onderhandelen over de waarde van uw inventaris?

TRIBOO LAAT AFVAL SCHITTEREN IN CIRCULAIRE PRODUCTEN

Wij upcyclen afval van Cd’s, Dvd’s, BluRay’s en de hoesjes tot schitterende tafels. 250 keer sterker dan glas, bijna onbreekbaar en 100% herbruikbaar

2019 uw kantoorinrichting veranderen in een grondstoffenbank!

Uw kantoor als bank waar we onze waardevolle grondstoffen opslaan als investering in de toekomst. Circulaire producten, gezond, remontabel,100% herbruikbaar.

We laten graag zien aan onze klanten dat wij aan circulariteit en afval loze steden werken!

Zichtbaarheid van circulaire producten in de werkomgeving is een belangrijke stap op weg naar een andere mindset over hoe wij met grondstoffen moeten omgaan.

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN PRACHTIG 2019!

Meer dan 250.000 kilo afval geupcycled in circulaire kantoorinrichting. Waardevolle grondstoffen worden niet langer weg gegooid, verhandeld of verbrand!

EEN CIRCULAIR DRESSOIR MET UW UNIEKE VERHAAL

TRIBOO maakt spraakmakende, circulaire producten van afval. Dit prachtige meubel wordt gemaakt van houtafval of landbouwafval.

Fantastisch compliment ontvangen na lancering circulaire pingpong vergadertafel in Arnhem

Wilt u ook effectiever en leuker vergaderen? Verander dan samen met ons afval in een circulaire pingpong vergadertafel en laat zien waar u van gemaakt bent.

NEXT LEVEL HEALTHY vergaderen op de circulaire pingpong vergadertafel.

Wij willen iedereen uitdagen om deze ongekende prestatie van creativiteit, gezondheid en plezier te overtreffen! Doe mee aan NEXT LEVEL HEALTHY vergaderen!

TRIBOO BREIDT COLLECTIE 3D GEPRINTE CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN UIT MET SOFT PASTEL

Als toonbeeld van circulariteit op uw kantoor stimuleert deze prachtige planten pot in al haar zachtheid uw creatieve vermogen met haar prachtige pasteltinten.

Een overzicht van alle circulaire producten

Op de website van TRIBOO staan al onze circulaire producten. U kunt de producten los aanschaffen, we helpen ook met volledige turn-key, circulaire inrichting.

TRIBOO LANCEERT EEN NIEUW FAMILIELID IN DE COLLECTIE CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN – HET ZWARTE SCHAAP

Wilt u zorgen voor het ZWARTE SCHAAP en hem laten grazen in uw kantoortuin. Upcycle dan met ons 10 koelkasten en laat zien waar u van gemaakt bent.

TRIBOO GRONDSTOF TRACKER – ALS DE WAARDE VAN ONZE GRONDSTOFFEN GEBORGD MOET ZIJN

Om de waarde van circulaire producten te borgen en er geen grondstoffen worden weg gegooid zorgt de Grondstof Tracker voor data en transparantie.

Het circulaire perspectief van een circulaire CFO

Het circulaire perspectief van een circulaire CFO

Waardeloze’ afvalstromen omzetten in circulaire kantoorinrichting. Dat is het doel van Triboo.

Waardeloze’ afvalstromen via upcycling technieken omzetten in circulaire kantoorinrichting waarbij de identiteit van de klant centraal staat. Dat is Triboo.

Van afval naar waardevol kantoormeubilair

‘Waardeloze’ afvalstromen via upcycling technieken omzetten in circulaire kantoorinrichting waarbij de identiteit van de klant centraal staat. Dat is Triboo.

TRIBOO WERELDRECORD: GROOTSTE 3D GEPRINTE CIRCULAIRE PLANTENPOT

Bij het Trend Centre van Dekker Zevenhuizen zijn de grootste 3D geprinte circulaire plantenpotten ter wereld geïnstalleerd.

TRIBOO en The New Makers lanceren eerste circulaire keuken ter wereld op de Dutch Design Week

TRIBOO en TheNewMakers laten zien waar ze van gemaakt zijn en presenteren een nieuw circulair keukensysteem.

Eerste circulaire keuken ter wereld op Dutch Design Week

TRIBOO en TheNewMakers laten zien waar ze van gemaakt zijn en presenteren een gezond circulair keukensysteem.

TRIBOO LAAT OP HOUSE4KITCHEN AFVAL SHINEN MET CIRCULAIRE PRODUCTEN!

TRIBOO LAAT ZIEN OP HOUSE4KITCHEN WAAR ZE VAN GEMAAKT IS EN LAAT AFVAL SHINEN MET CIRCULAIRE PRODUCTEN!

TRIBOO: NO WASTE ESCAPES THE NOTRASH

Ooit gedacht dat uw oude game consoles, computers, controllers, muizen of toetsenborden, de basis konden vormen voor circulaire producten?

Triboo laat afval shinen met spraakmakende circulaire lampen

Wie had dat kunnen denken, circulaire lampen gemaakt van het afval van oude CD’s, kapotte dakramen, gebruikte straat lantaarns en mobiele telefoons.

TRIBOO: SWECO MEEST INNOVATIEVE EN CIRCULAIRE OPDRACHTGEVER VAN NEDERLAND

Sweco en TRIBOO delen een gezamenlijke ambitie om de afval loze steden van de toekomst mogelijk te maken.

TRIBOO LAAT AFVAL NOG MEER SHINEN MET SPRAAKMAKENDE CIRCULAIRE LAMPEN

Wie had dat kunnen denken, circulaire lampen gemaakt van het afval van oude CD’s, kapotte dakramen, gebruikte straat lantaarns en mobiele telefoons

TRIBOO: Als je van je klanten houdt geef je ze iets bijzonders!

Wat geef je een klant die bewust een huis koopt in het meest duurzame project in de regio? Meestal verzand je in standaard cadeaus.

TRIBOO LANCEERT CIRCULAIRE LOUNCHE CHAIR ALS EERSTE IN NEDERLAND!

TRIBOO maakt impact bij de realisatie van de afval loze samenleving en wording van de circulaire economie.

TRIBOO BREIDT DE PAPER COLLECTION UIT

TRIBOO breidt de PAPER COLLECTION uit met een verhoogd dressoir, horizontale- en verticale archiefkast.

3215 KILO AFVAL GEUPCYCLED IN 110 CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN

Sweco Nederland is de eerste in Europa die van 3215 kilo geupcyclede kunststofvezels 110 circulaire plantenpotten heeft laten ontwerpen en produceren.

SAMEN VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN VOOR ONZE GRONDSTOFFEN

De circulaire economie gaat over verantwoordelijkheid nemen voor onze grondstoffen. Lokhorst Bouw en Ontwikkeling en TRIBOO nemen hierin het voortouw!

WORD CARETAKER VAN DE NOTRASH - 100% CIRCULAIR AFVAL SCHEIDINGSSTATION

TRIBOO maakt werk van het creëren van de afval loze samenleving. Wij willen geen afvalberg als erfenis nalaten aan onze kinderen.

GEZONDE, CIRCULAIRE MEUBELS GEMAAKT VAN OUDE MELKPAKKEN

TRIBOO de cirulaire supplychain die afval upcycled in spraakmakende inrichting, heeft een bijzondere meubellijn gemaakt van de natuurlijke cellulose vezels.

Triboo en CSU: Er zijn geen grenzen aan wat we kunnen als we samenwerken!

Samen onmogelijke dingen mogelijk maken. Hoe doe je dat en waar? CSU heeft daar sinds kort een spraakmakende plek voor gecreëerd op haar hoofdkantoor in Uden.

De circulaire leerpot als toonbeeld van een lerende organisatie

De enige manier om te leren en te verbeteren is om fouten te maken. En dat deden we op weg naar de meest spraakmakende circulaire planten pot ter wereld.