voorbeelden uit de
circulaire economie

60% MINDER MATERIAAL NODIG MET #GREENGRIDZ MEUBEL OPLOSSINGEN!

Het materiaal is simpelweg niet meer nodig om een sterke lichtgewicht meubelconstructie te maken. Meer duurzaam en circulair als dat gaat het niet worden!

MAAK VAN UW EIGEN AFVAL UW EIGEN NOTRASH SCHEIDINGSSTATION

U verandert zelf waardeloos afval in een waardevol circulair product met uw eigen identiteit. Wat elke dag opnieuw uw verhaal verteld!

TRIBOO THE MOVIE VAN WAARDELOOS AFVAL NAAR WAARDEVOLLE KANTOORINRICHTING

Het kantoor verandert in een grondstoffenbank waar gezonde materialen en CO2 tijdelijk worden opgeslagen in kwaliteitsproducten.

CIRCULAIR BUSINESSMODEL TRIBOO & EVERUSE IN DE SPOTLIGHT OP CONGRES VERENIGING COMFORTABEL WONEN 2019

Hoe werkt een circulair business model en verander je afvalkosten in grondstofwaarde? Hoe verhoog je de gezondheid van je gebouw en verlaag je de CO2 footprint?

NU TE LEZEN IN MAGAZINE SMART WORKPLACE: #GREENGRIDZ MEUBELPANELEN MET EEN GEZONDE MISSIE!

Smart Workplace Magazine staat in het teken van gezondheid. De werkomgeving moet circulair worden met een lage CO2 emissie. TRIBOO #GREENGRIDZ is de oplossing.

GREENTOGETHER GAAT VOOR NEVERENDING KITCHEN VAN TRIBOO

Deze wegwerpmaatschappij is onhoudbaar. Grondstoffen raken uitgeput. In een tijd dat we meer nadenken over gezondheid en milieu, zoeken we naar oplossingen.

VAN AFVAL NAAR DUURZAAM DESIGN

Young Professionals van Hospitality Group spelen een belangrijke rol in de toekomstige ontwikkeling naar een circulaire economie en afval loze maatschappij.

DENEMARKEN ZET IN OP GEZONDE #GREENGRIDZ MEUBELPANELEN LICHTGEWICHT, 60% MINDER CO2 EN CARB2 GECERTIFICEERD

Denemarken zet vol in op Nederlandse innovatie. Het sluit 100% aan op de maatschappelijke opgave en wat klanten willen als het gaat over CO2 en gezondheid.