Blog

VERANDER JOUW EIGEN WAARDELOZE AFVAL IN EEN WAARDEVOLLE CIRCULAIRE TAFEL

Vers van de pers, tafel gemaakt van cd hoesjes

Wil je op jouw kantoor een tafel waar de mooiste ontmoetingen plaatsvinden en inspirerende  verhalen verteld worden. Wil je een meubel dat niet alleen het verhaal verteld over circulaire economie en afvalloze maatschappij maar dit zelf ook is. Wil je laten zien dat jouw betrokkenheid en inspanning er voor zorgen dat grondstoffen niet langer verspilt worden maar opnieuw in een andere vorm terug komen in het interieur van jouw duurzame kantoor. Lever je eigen afval in bij TRIBOO en verander samen met ons waardeloos afval in een waardevolle circulaire ontmoetingstafel.  

EEN MEUBEL DAT HET CIRCULAIRE VERHAAL IS

Zamel je eigen plastic “afval” in en maak samen met TRIBOO van deze grondstoffen een spraakmakende tafel. Mobiliseer je hele organisatie en ervaar hoe afgedankte producten als cd’s, zeepflacons, kinderspeelgoed, computers en lampen opnieuw als grondstof kunnen dienen voor  circulaire tafels die generaties lang gebruikt kunnen worden. Wees een onderdeel van de oplossing en maak mee hoe het in de praktijk gaat. Loop alle stappen, van het inzamelen, sorteren, smelten, bewerken tot het in ontvangst nemen van jouw circulaire product gemaakt van je eigen afval.        

VERS VAN DE PERS - TAFELS GEMAAKT VAN CD HOESJES

Lever 4.082 cd hoesjes in en pers samen met ons een circulaire ontmoetingstafel van 2920 x 1220 x 760mm met een 40 mm dik blad. Wil je een leuke bijzettafel maken voor de receptie in een army of marmer look dan lever je 300 hoesjes in en krijg je een ronde tafel terug met een bladdiameter van 500mm, dikte van 30mm en hoogte van 440mm. Het digitale medium wat ooit muziek liet klinken gaat vanaf nu als tafel opnieuw verhalen vertellen.