Blog

CO2 UITSTOOT VERMINDEREN DOOR MEUBELEN TE LATEN VERDWIJNEN VAN DE SNELWEGEN

Met de collectie NeverEnding Furniture van TRIBOO, 3D geprinte circulaire meubelen gemaakt van afval, wordt de weg vrijgemaakt voor meubelvervoer zonder vrachtwagens, boten, treinen en vliegtuigen. Meubels hoeven niet langer via traditionele fossiel aangedreven voertuigen heel de wereld af te reizen op weg naar hun bestemming. Meubels hoeven ook niet heel de wereld af te reizen via elektrisch aangedreven voertuigen. Nee, deze circulaire meubelen reizen naar hun plaats van bestemming via digitale snelwegen gemaakt van glasvezel. Ze worden lokaal geprint in productie HUBS dicht bij de klanten zodat alleen nog de last mile gereden hoeft te worden.

Hierdoor kan wereldwijd de CO2 footprint van meubilair drastisch worden verminderd. Ook het aantal benodigde voertuigen fossiel of elektrisch kan worden verminderd. Hierdoor komt er meer ruimte op de bestaande snelwegen en neemt de verspilling van energie af.

Denkt u dat dit de verre toekomst is? Nee, het kan vandaag al door uw meubelen te laten printen op een van onze hubs. Spraakmakende circulaire inrichtingselementen als onderstellen van tafels, plantenbakken en lampen om er maar een paar te noemen. Op dit moment kan TRIBOO deze service bieden in Nederland, België, Slowakije en Abu Dhabi. Meer landen volgen in de nabije toekomst.

Help mee en richt samen met TRIBOO uw kantoor, school, hotel of winkel anders in. Hoe meer meubels we printen, hoe meer print hubs er zullen worden gebouwd. Door anders te kiezen, maken we samen impact bij het verminderen van CO2 uitstoot en gebruik van voertuigen.