Duurzame kantoormeubilair

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Duurzame kantoormeubilair

Het beste duurzame kantoormeubilair dat beschikbaar is, is dat wat geschikt is voor de circulaire inrichting. Een circulaire en dus zeer duurzame inrichting met het meest duurzame kantoormeubilair bestaat uit grondstoffen uit bestaand afval. Daardoor blijft ruwe grondstof onaangeroerd en gaat u werken met kantoormeubilair dat een gezondere werkplek maakt. U helpt met het kantoormeubilair bovendien bijdragen aan een maatschappij zonder afval.

Duurzaam Kantoormeubilair

Het meubilair dat al beschikbaar is en als echt duurzaam kantoormeubilair beschouw kan worden is ondertussen talrijk. De collectie tafels, stoelen, krukken, kasten en ook verlichting mag er zijn. Beter nog is het om voor maatwerk te kiezen. Duurzaam kantoormeubilair kan volledig voldoen aan uw wensen en precies dat uitstralen wat u ook daadwerkelijk met uw onderneming uit wil stralen. Uw identiteit geldt als leidend en is terug te zien in het meest duurzame kantoormeubilair geschikt voor een circulaire inrichting. Samen met een professional kunnen u en uw collega’s middels workshops achterhalen wat die identiteit precies is en hoe dat vertaald kan worden naar de inrichting met kantoormeubilair.

Kantoormeubilair Duurzaam

Kantoormeubilair dat duurzaam is? Dat haalt u uit uw eigen afval. De grondstoffen kunnen prima bewerkt worden met technieken als robotic 3D printing, thermo foaming en CNC. Het resultaat is verbluffend. Door anders te leren kijken en in afval vooral kansen en waarde te zien, ontstaat als vanzelf kantoormeubilair dat duurzaam is en ook uniek is. U kunt tijdens de vier stappen naar een volledig circulaire inrichting volledig ontzorgd worden. Wel wordt u als ondernemer betrokken bij het project, meer dan dat zelfs. Nadat de circulaire inrichting een feit is, blijft er aandacht voor kantoormeubilair dat duurzaam is en wordt ervoor gezorgd dat het steeds mee kan bewegen met de groei van het bedrijf. Of zoals gezegd wordt, uw meubilair en uw inrichting worden steeds geïndexeerd nadat ze in gebruik genomen zijn.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.