Blog

1 #GREENGRIDZ BUREAU + 1 PURE BUREAUSTOEL = 25 KILO MINDER MATERIAAL

TRIBOO en Interstuhl brengen samen een circulair meubelprogramma op de markt, bestaande uit bureaus en tafels met bijpassende stoelen gemaakt met minder materiaal, minder CO2 en geen afval.

Samen besparen zij op een standaard werkplek van 1600x800x24mm 18 kilo materiaal op het bureau en 7,5 kilo op de bureaustoel. Totaal wordt er per circulaire werkplek ruim 25 kilo minder materiaal gebruikt dan de traditionele oplossingen die standaard aangeboden worden in de markt. En materiaal dat je niet gebruikt hoef je ook niet her te gebruiken, meer circulair als dat gaat het niet worden.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het verminderen van het gebruik van grondstoffen bij de circulaire inrichting van jouw kantoor of thuiswerkplek. Stuur dan een e-mail naar info@triboo.nl met als onderwerp #GREENGRIDZ of PURE en wij sturen je onze uitgebreide vernieuwde brochure toe.

#circulair #circulaireeconomie #circulairbouwen #circulairekantoorinrichting #circulaireinrichting #circulairemeubels #triboo #greengridz #asaservice #circulairemeubels #triboo #greengridz