Circulaire kantoorontwerp

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Het circulaire kantoorontwerp van Triboo

 

Wilt u met de nieuwe inrichting van uw kantoor een positievebijdrage leveren aan het milieu? Vindt u dat het tijd wordt om uw kantooropnieuw in te richten, maar wilt u daar geen natuurlijke bronnen voor hoevenaanboren? Dan is het goed om eens een kijkje te nemen in het uitgebreideassortiment aan producten dat we bij Triboo voor u klaar hebben staan. Bij onsvindt u het circulaire kantoorontwerp dat er niet alleen mooi uitziet, maarwaar u ook nog eens een goed gevoel over mag hebben. Circulairekantoorontwerpen op maat, gemaakt van materialen die door anderen worden gezienals waardeloos. Door onze innovatieve productiemethode wordt dit materiaalvanzelf weer waardevol.

 

Een kantoorontwerp dat circulair is

We vinden het belangrijk om het bedrijven mogelijk te makenmet hun inrichting een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Hiervoorhebben wij dan ook zelf innovatieve methodes ontwikkeld, waarmee vanherbruikbare grondstoffen weer iets moois wordt gemaakt. Zo wordt er mindermateriaal gebruikt, waardoor er ook minder afval wordt gegenereerd en erzodoende ook minder Co2 vrijkomt. Wij maken de mooiste meubelen, die in geenenkel kantoor zouden misstaan. Wilt u dan ook zelf aan de slag gaan met eenkantoorontwerp dat circulair is? Dan nodigen wij u van harte uit om hier eenscontact over op te nemen met ons. We gaan dan samen met u bekijken welkcirculaire kantoorontwerp u het meeste aanspreekt.

 

De mooiste circulaire kantoorontwerpen

We vinden het belangrijk om onze klanten een uitgebreidassortiment aan de mooiste meubelen aan te kunnen bieden, zonder dat ze hierbijbang hoeven te zijn voor hun ecologische voetafdruk. Wij hergebruiken een grootaantal verschillende materialen, waaronder koelkasten, oceaanplastic,afvalhout, cd’s en nog veel meer. Materialen waar anders niks meer mee wordtgedaan, maar waar door ons iets waardevols van wordt gemaakt. Triboo wil ervoorzorgen dat er geen verdere grondstoffen nodig zijn bij de productie van onzemeubelen en dat zodoende het milieu ook niet verder wordt belast.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.