Circulair inrichten

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulair inrichten

Circulair inrichten betekent inrichten op zeer gezonde, verantwoorde en dus circulaire wijze. Al in vier heldere stappen kan circulair inrichten met een unieke circulaire inrichting gestalte krijgen. Door voor deze wijze van inrichten te kiezen geeft u uw afval waarde, want van afval en de bestaande grondstoffen is heel mooi en uniek meubilair te maken die gebruikt kan worden voor de inrichting. Bovendien draagt u zo bij aan de realisatie van een afvalloze maatschappij.

Circulair inrichten

Voor er echter ingericht wordt en u stoelen, tafels, kasten, verlichting en ook accessoires hebt laten maken van afval, doorloopt u een helder stappenplan. Over alles binnen het traject is nagedacht en het is uitermate belangrijk om een inrichting te realiseren die volledig aansluit bij de identiteit van uw bedrijf of uw kantoor. Met een specialist op het gebied van circulair inrichten wordt onder andere door workshops gezocht naar wat die identiteit precies is. Pas als dat helder is, kan concreet gewerkt worden aan het transformeren van ogenschijnlijk waardeloos afval in waardevol meubilair voor een circulaire inrichting.

Circulaire inrichting

Belangrijk bij het tot stand komen van de circulaire inrichting is natuurlijk de daadwerkelijke productiefase. Of zoals de specialist zelf zegt ‘afval upcyclen in een spraakmakende inrichting’. Uit uw afval worden grondstoffen onttrokken om een duurzame inrichting van te maken. Zo wordt waarde gegeven aan afval en verandert afval van een hinderlijke kostenpost naar iets dat echt van waarde is. De specialist zal u tijdens de derde fase – de gebruiksfase - bijstaan bij het onderhouden van uw inrichting. De grondstoffen worden in vorm gehouden en er wordt gezorgd dat de circulaire inrichting meebeweegt met de organisatie. De vierde stap is de take-back fase. Verboden weg te gooien is ondertussen het devies voor uw organisatie geworden en steeds wordt gemonitord of de inrichting nog voldoet aan de verwachtingen.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.