Lichtgewicht bureaublad

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Werken met lichtgewicht bureaubladen

 

De tijd dat kantoormeubelen log en zwaar waren ligt welachter ons. Tegenwoordig wordt er bij het maken van dit soort meubelen steedsmeer gebruik gemaakt van lichtgewicht materiaal. Maar het einde van de tijd datbij de productie van meubelen steeds nieuwe grondstoffen uit de natuur wordengehaald is hopelijk ook aanstaande. Bij Triboo hebben we een revolutionairemethode ontwikkeld om van herbruikbare grondstoffen nieuwe materialen te maken.Neem dan ook eens een kijkje bij de informatie over onze werkwijze enfilosofie, die we elders op deze website voor u klaar hebben staan.

 

Een bureaublad dat lichtgewicht is op uw kantoor gebruiken

Triboo heeft een duidelijke visie als het aankomt op hetproduceren van meubelen. We vinden het namelijk belangrijk dat hier loutercirculair wordt gewerkt. We willen niet dat er teveel grondstoffen uit denatuur moeten worden gehaald om onze meubelen te kunnen maken. Zeker nietgezien het feit dat er zoveel materiaal wordt weggegooid dat prima gebruikt kanworden voor het maken van nieuwe meubelen. Wij gebruiken dan ook een breedscala aan afvalproducten om een nieuw materiaal te maken dat sterk enlichtgewicht is en dat er daarbij ook nog eens stijlvol uitziet. Delichtgewicht bureaubladen van Triboo worden dan ook door steeds meer bedrijvengebruikt bij hun inrichting.

 

Meer weten over ons bureaublad dat lichtgewicht is?

Indien u meer wilt weten over de producten die wij verkopen,dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We staan klaar om u meerte vertellen over circulair werken en waarom dit belangrijk is voor onzemaatschappij. We komen ook graag een keer bij u langs op kantoor om te bekijkenwat uw wensen zijn op het gebied van uw nieuwe inrichting. We nemen dan uwwensen met u door en bekijken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u straks eencirculaire inrichting heeft die precies naar uw smaak is.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.