Blog

WELCOME TO THE FAMILY - NEVERENDING FURNITURE DRAGONSCALE

De draken zijn geland in Zevenhuizen. Na de lancering in Kopenhagen tijdens Three Days of Design, zijn de circulaire tafels van de NeverEnding Furniture DragonScale collectie nu te zien bij TRIBOO in het Circular Office Innovation Centre.  

De machtige draken van House of Dragons, Balerion, Caraxes, Syrax en Sunfyre waren de inspiratie voor de 3D-geprinte huidtextuur van de tafels. Fantasie werkelijkheid maken in de circulaire werkomgeving, in een nooit eerder geziene esthetiek.

Een uitstraling van kracht, bescherming en ongelooflijke schoonheid. Inspirerend voor iedereen die aan het werk gaat. De collectie tafels bestaan uit een bijzet-, normale- en hoge tafel. De geprinte constructies zijn gemaakt van afval en zijn 100% herbruikbaar als grondstof om andere meubelen van te printen. De lichtgewicht #greengridz tafelbladen zijn beschikbaar in verschillende vormen en diverse afwerkingen.

Nieuwsgierig  geworden 😊 Kom langs  om jezelf  te  verwonderen en je kantoor anders in te richten met producten die gemaakt worden met minder  materiaal, minder CO2 en minder afval.