Blog

NEDERLAND CIRCULAIR - WAAROM MOET JE CIRCULAIR ONDERNEMEN OM TOEKOMSTBESTENDIG TEZIJN

Raak geïnspireerd door verschillende experts en ervaren ondernemers. En ontdek waarom specifiek circulair ondernemen jouw business gaat helpen.

Als ondernemer stond je door de coronapandemie zeer waarschijnlijk voor nieuwe uitdagingen. Ineens merkte je bijvoorbeeld dat inkooprijzen stegen. Of dat bepaalde grondstoffen niet meer geleverd werden. En dat zorgde voor vertraging voor jouw eindproduct. Hoe bereid je je dus voor op de toekomst – zodat jouw onderneming beter bestand is tegen onverwachte ontwikkelingen?

Op woensdag 27 oktober 2021 wordt je bij het webinar van Nederland Circulair Het versnellingshuis bijgepraat. Over waarom het belangrijk is om jouw business circulair te maken, zodat deze ook in de toekomst nog kan blijven bestaan. Raak geïnspireerd door verschillende experts en ervaren ondernemers. En ontdek waarom specifiek circulair ondernemen jouw business gaat helpen.

Marc van der Heijden is directeur bij TRIBOO en verteld zijn ervaringen over circulaire kantoorinrichting en #greengridz als circulair alternatief voor massieve meubelpanelen.