Circulaire bureaustoel

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire bureaustoelen kopen bij Triboo

 

Er wordt de afgelopen tijd steeds meer aandacht besteed aancirculaire producten. Dit is niet zo verwonderlijk, want het is niet goed voorons milieu als er steeds maar nieuwe grondstoffen worden aangeboord omproducten van te maken. Bij Triboo innoveren we om het mogelijk te makenmeubelen te produceren die goed zijn voor het milieu. Bij ons koopt ubijvoorbeeld een circulaire bureaustoel die er prachtig uitziet en waar u eengoed gevoel aan overhoudt. Meer weten over onze circulaire bureaustoelen en hoewij deze produceren? Dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op tenemen met ons. U kunt uiteraard ook de uitgebreide informatie elders op dezewebsite eens op uw gemak doornemen.

 

De mooiste bureaustoelen die circulair zijn

Bij Triboo geloven we er niet in dat materiaal maarwaardeloos afval is. Wij denken dat van elk hergebruikt materiaal iets mooisgemaakt kan worden. Hier hebben wij dan ook zelf een innovatieve manier voorontwikkeld, om hier nieuwe producten van te maken. Zo heeft u straks eencirculaire bureaustoel klaarstaan die er prachtig uitziet en waarbij deproductie geen negatief effect heeft op het milieu. Wij produceren onzebureaustoelen die circulair zijn, maar ook onze andere meubelen, onder anderevan cd’s, koelkasten, oceaanplastic en nog veel meer. Wij denken dat waardeloosmateriaal niet bestaat en dat overal weer iets van te maken is.

 

Genieten van circulaire bureaustoelen

Met een circulaire bureaustoel van Triboo maakt u een keuzevoor een product dat er niet alleen prachtig uitziet, maar dat ook nog eens eenpositieve bijdrage levert aan het milieu. We raden u dan ook van harte aan omeens een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment. We verkopenverschillende soorten stoelen, maar ook voor andere meubelen van hergebruiktmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.