BlogDAAROM RICHTEN WIJ UW KANTOOR ANDERS IN!

DAAROM RICHTEN WIJ UW KANTOOR ANDERS IN!

De toekomst van ons afval. Wij veranderen ‘waardeloos’ afval in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen. We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken.

Wij leveren alles wat nodig is om een kantoor gezond, circulair en met een lage CO2 footprint in te richten. Met innovatieve upcycling technieken worden ‘waardeloze’ afvalstromen van kunststof- en natuurlijke vezels veranderd in ‘waardevolle’ circulaire kantoorinrichting. Als circulaire supplychain nemen wij verantwoordelijkheid voor de grondstoffen en circulaire producten. Zo transformeren kosten naar waarde stromen en is ook de retourlogistiek op orde. Op spraakmakende wijze maken wij de circulaire economie en afvalloze maatschappij voor iedereen zichtbaar in het interieur.

Lever samen met ons ook een bijdrage en doe mee. Verlaag de CO2 footprint van uw bedrijfsvoering door uw kantoor circulair in te richten. Minder materiaal, minder CO2, minder afval.

Verder lezen:

VERS VAN DE PERS – TAFELS GEMAAKT VAN OUDE HOESJES VAN CD’S EN DVD’S

VERANDER 168 WAARDELOZE PET FLESSEN IN EEN WAARDEVOLLE CIRCULAIRE 3D GEPRINTE LAMP

alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.