Blog

TRIBOO IN DE SCHIJNWERPERS OP LOOP WASTE TO RESOURCES

LOOP Waste To Resources is het toonaangevende Scandinavische forum voor afval, hulpbronnen en circulaire economie - in alle sectoren en waardeketens. Elk jaar in april zet LOOP circulaire oplossingen binnen afval en grondstoffen in de schijnwerpers. LOOP wil samen met haar partners de circulaire transitie versnellen. Op 27 en 28 april vindt het eerste jaarlijkse evenement in Kopenhagen met 100+ exposanten, 3000+ deelnemers en 4 conferentiepodia met 50+ sprekers van over de hele wereld.

Triboo Nordic staat in de schijnwerpers op stand 57 met #GREENGRIDZ, het meubelconstructiepaneel met een gezonde missie, 3D geprint meubilair waarvan de grondstoffen NeverEnding zijn, een circulaire belcel gemaakt van afval, een koffie tafel gemaakt van oude cd hoesjes en een heel bijzonder circulair #GREENGRIDZ paneel gemaakt van Hennep wat gebonden is met een natuurlijk bindmiddel.

Ook nieuwsgierig geworden kom naar de TRIBOO stand nummer 57 en laat je verassen door de praktische oplossingen die het vandaag al mogelijk maken om je kantoor in te richten met minder materiaal, minder CO2 en minder afval.