Duurzame bedrijfsinrichting

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Duurzame bedrijfsinrichting

Een circulaire bedrijfsinrichting is de meest duurzame bedrijfsinrichting die te wensen is. Uw bedrijfsinrichting bestaat in dat geval uit meubilair dat volledig afkomstig is uit grondstoffen van uw afval. Daarmee laat u ruwe grondstoffen met rust en dat is goed. Een duurzame bedrijfsinrichting is ook meteen een unieke bedrijfsinrichting. Het meubilair dat ontwikkeld wordt, moet namelijk volledig in lijn zijn met uw bedrijfsidentiteit. Een duurzame bedrijfsinrichting in de vorm van een circulaire inrichting betekent bovendien dat u bijdraagt aan een afvalloze maatschappij.

Duurzame bedrijfsinrichtingen

Kiezen voor duurzame bedrijfsinrichtingen kan in verschillende gradaties. De meest duurzame wijze is kiezen voor een circulaire inrichting. Uit afval worden afvalstoffen gehaald die vervolgens gebruikt worden om nieuw meubilair van te maken. Dat meubilair samen vormt uw duurzame bedrijfsinrichting. Uniek, want het is geheel in lijn met uw bedrijf. Gezond? Ja, dat zeker ook, zoals het gehele proces dat gepaard gaat met de ontwikkeling van duurzame bedrijfsinrichtingen zelfs waardevol is voor uw onderneming en de onderlinge betrokkenheid.

Bedrijfsinrichting duurzaam

Bedrijfsinrichting duurzaam maken een brug te ver? Welnee, niet dus. Circulaire inrichtingen rukken op en dat is een goede zaak. Nu al kunnen heuse kunstwerken van afval gemaakt worden, praktische kunstwerken vooral, want uiteraard moet het gaan om functioneel meubilair in de vorm van stoelen, tafels, krukken, kasten, circulaire verlichting en ook accessoires en plantenbakken die volledig herrijzen uit afval. Afval wordt zo de kurk waar de duurzame bedrijfsinrichting op drijft. Daarmee wordt waardeloos afval waardevol afval en heeft u een bedrijfsinrichting die niet alleen duurzaam, maar ook uniek en fraai is.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.