Blog

GRONDSTOFFEN GAAN NOOIT MEER VERLOREN, ZE VERANDEREN VAN VORM

Zijn grondstof zal weer gebruikt worden om een ander circulair product te maken die opnieuw een duidelijk doel dient.

Het doel van de NOTRASH is om uiteindelijk als circulair product overbodig te worden. Als we niet langer grondstoffen weggooien en de afval loze maatschappij een realiteit is geworden zal de NOTRASH van vorm veranderen. Zijn grondstof zal weer gebruikt worden om een ander circulair product te maken die opnieuw een duidelijk doel dient. De grondstof gaat nooit verloren.

HOE VERANDERT UW AFVAL IN EEN NOTRASH?

Niet elke afvalstroom is geschikt om een NOTRASH te maken. Producten gemaakt van polypropyleen of polyetheen kunnen gebruikt worden om te veranderen in een NOTRASH. Het zijn gebruiksartikelen als stoelen, tafeltjes, kratten, zeepflessen, containers, magazijn bakken, buizen, winkelmandjes en nog heel veel meer alledaagse producten.

AFVAL SCHEIDINGSSTATION NOTRASH SYMBOOL VOOR DE  AFVALLOZE MAATSCHAPPIJ EN CIRCULAIRE ECONOMIE!

De NOTRASH is een 100% circulair afval scheidingsstation geupcycled uit kunststof “afval”. Met dit modulaire systeem kunt u op een eenvoudige manier uw grondstoffen scheiden zodat deze opnieuw kunnen worden ingezet in onze maatschappij. De modules zorgen er voor dat iedereen kan starten en een bijdrage kan leveren. Naarmate er meer stromen worden gescheiden kunnen er simpel modules bijgeplaatst worden. Zo scheidt u papier en karton, plastic, GFT, restafval en papieren bekertjes.

MET NOTRASH BLIJFT UW CIRCULAIRE KANTOORINRICHTING GELD WAARD

Uw kantoor ingericht als een waardevolle grondstoffenbank. Aan het einde van de gebruiksduur ontvangt u de grondstofwaarde retour. De NOTRASH is gemaakt van gerecycled polypropyleen (PP) uit bouw-en sloopafval en grofvuil met toegevoegde koolstof. Deze grondstof gebruiken wij opnieuw om er weer een circulaire NOTRASH van te maken. Aan het einde van de gebruiksduur levert u de NOTRASH weer in bij TRIBOO en ontvangt u de grondstofwaarde van ons in euro’s op uw bankrekening.De huidige grondstofwaarde is 5,13 euro per module. Als u de NOTRASH inlevert zal het retourbedrag worden vastgesteld aan de hand van de dan geldende grondstoffenindex. Deze wordt op basis van vraag en aanbod op de internationale grondstoffenmarkt vastgesteld.

RAAK BETROKKEN EN DOE MEE!

Vanaf vandaag kun je zelf betrokken raken en mee DOEN bij het verkleinen van de afvalberg en het realiseren van de circulaire economie! Zelf concreet en praktisch de verandering in gang zetten als individu of organisatie. Uw afval wordt gebruikt om de NOTRASH te maken. Een circulair scheidingsstation met een eigen identiteit en een verhaal om nooit meer te vergeten! Uw verhaal wat elke dag weer verteld wordt omdat de NOTRASH elke dag gebruikt wordt. Een waardevol sieraad op uw kantoor, gemaakt van afval om de grondstoffen te verzamelen waar we weer opnieuw producten van maken, keer op keer op keer.