Blog

VAN GRONDSTOFFEN VERBRANDEN NAAR CALORIEËN VERBRANDEN - VERGADER JE FIT MET DE CIRCULAIRE #GREENGRIDZ GAME ON KLAPTAFELS!

Wie had kunnen denken dat je door te vergaderen, een bijdrage kan leveren aan het verkleinen van de afvalberg? Samen actief denken  en doen! Je energie verbranden om samen effectief te vergaderen op een leuke en creatieve manier. Saaie momenten en niet bij de les zijn behoren vanaf  nu tot het verleden.

De circulaire #greengridz game on tafels hebben op de bovenzijde van het innovatieve lichtgewicht tafelblad leuke spelletjes die je met je hele team kan spelen. Goed voor als je opnieuw je focus moet vinden als de spanningsboog bereikt is. Ganzenborden, schaken, dammen, tafeltennis en mens erger je niet. Het kan allemaal op groot formaat en na een leuke afleiding kan je weer vol energie door met vergaderen. De tafels kunnen als een groot spel worden ingericht maar kunnen ook individueel worden ingezet voor maximale flexibiliteit.  

EEN CIRCULAIR MEUBELSTUK LEERT JE ANDERS TE KIJKEN NAAR AFVAL EN INRICHTING

Door het toepassen van het lichtgewicht #greengridz tafelblad op de game on tafels wordt er  afhankelijk van de dikte tussen de 60 en 90% minder materiaal  gebruikt dan bij de traditionele  massieve bladen van spaanplaat die standaard worden toegepast. Door aanzienlijk minder materiaal te gebruiken in het circulaire tafelblad hoeft er  minder  materiaal gerecycled  te  worden, waardoor je automatisch een bijdrage levert bij het verminderen van materiaalgebruik. De CO2 footprint is 60% lager en aan  het einde van de levensduur lever je het blad  weer in bij TRIBOO  en wordt er  middels een pyrolyse proces actieve koolstof van gemaakt die dient als vulling voor water- en luchtfilters.

BELEEF DE ERVARING BIJ SOCIAL IMPACT FACTORY AMSTERDAM

Wil jij met je team out of the box en spelenderwijs resultaat gericht vergaderen. Op een unieke locatie waar sociaal ondernemerschap centraal staat. TRIBOO verloot een voucher voor een uur gratis vergaderen bij de onlangs door ons ingerichte locatie van de Social Impact Factory  Kauwgomballen fabriek in Amsterdam. Stuur een email naar info@trioo.nl en geef aan waarom jij deze voucher wilt winnen. Dan ga jij misschien binnenkort samen met je team naar deze circulaire hotspot. Volgende week maken we de winnaar bekend 😉 dus doe mee en zet hem op met de meest originele motivatie.