Circulaire designmeubelen

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

 De mooiste circulaire designmeubelen

 

Wellicht denkt u bij circulair meubilair toch vooral aantweedehands meubelen die er niet zo heel mooi uitzien. Dit hoeft echterhelemaal niet het geval te zijn. Integendeel zelfs! Bij Triboo maken wecirculaire designmeubelen. Deze zijn gemaakt van herbruikbare grondstoffen dieop innovatieve wijze zijn omgetoverd tot een prachtig materiaal. Zo vindt u bijons een circulair designmeubel dat in geen enkel kantoor zal misstaan. Neem eenkijkje in ons assortiment om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Westaan daarbij altijd klaar om u meer te vertellen over onze meubelen enwerkwijze.

 

Een designmeubel dat circulair gemaakt is

We vinden het belangrijk om producten te maken die geennegatieve impact hebben op het milieu. Daarom gebruiken we materialen diegeheel zijn gemaakt van herbruikbare grondstoffen. Hierdoor hoeft er mindermateriaal gewonnen te worden, blijft er minder afval over en komt er ook minderCo2 vrij. Allemaal redenen om te kiezen voor de circulaire designmeubelen vanTriboo. Maar een andere belangrijke reden om in onze webshop te komen kijken isde kwaliteit van onze meubelen. Deze zien er namelijk prachtig uit en zullen uvele jaren werkplezier verschaffen.

 

Meedoen aan de circulaire economie

Triboo is een bedrijf waar denken aan het milieu vooropstaat. Het is onze filosofie om van waardeloos afval een waardevol circulairdesignmeubel te maken. Om ervoor te zorgen dat er nooit meer grondstoffenverloren gaan. We willen bouwen aan de harmonie tussen mens en natuur en doendit door verantwoordelijkheid te nemen. Wilt u hier meer over weten? Wevertellen u graag meer over waar wij als bedrijf voor staan. We kunnen dan ooksamen met u ons assortiment doornemen, om samen te bekijken welk designmeubeldat circulair is het beste bij uw interieur past.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.