Duurzaam plaatmateriaal

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Meubelen van duurzaam plaatmateriaal

 

Triboo is de specialist op het gebied van circulairekantoorinrichtingen. We helpen u graag bij het inrichten van uw kantoor op eenmanier die geen aanslag doet op het milieu. We hebben hier een revolutionairemethode voor ontwikkeld, waarmee waardeloze materialen weer waardevol wordengemaakt. Dit duurzaam plaatmateriaal gebruiken wij dan weer om meubelen temaken die er prachtig uitzien en waar u met plezier aan kunt werken. Neem eenkijkje in ons assortiment om te zien hoe mooi en stijlvol onze producten eruitzien. De duurzame plaatmaterialen van Triboo zijn op steeds meer kantorenterug te vinden.

 

Plaatmateriaal dat duurzaam is gebruiken

We vinden bij Triboo dat het helemaal niet nodig is omcontinue grondstoffen uit de natuur te halen en daar producten van te maken. Wedenken dat het mogelijk is om met minder materiaal en minder afval ook mooiemeubelen te maken. Hiervoor gebruiken wij dan ook allerhande soorten afval.Denk hierbij onder andere aan cd’s en koelkasten, maar ook consumentenplasticen plastic dat uit de oceaan wordt gehaald. Daarbij gebruiken we ook oudemeubelen die we dan verwerken tot ons duurzaam plaatmateriaal. Indien u hiermeer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragenaan ons te stellen.

 

Een inrichting met duurzame plaatmaterialen

We vinden het belangrijk om duurzaam plaatmateriaal tegebruiken bij elke kantoorinrichting die wij verzorgen. Maak een afspraak metons om alle mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. Wij komen dangraag een keer bij u langs om te bekijken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat ueen nieuwe inrichting krijgt die aan al uw wensen voldoet. We kunnen uw oudeinrichting van u overnemen tegen grondstofprijs, om hier dan weer nieuwplaatmateriaal dat duurzaam is van te maken. Zo draagt u ook bij aan decirculaire economie en een beter milieu!

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.