Blog

NEVERENDING IVY HIGH TABLE IS EEN INVESTERING IN WAARDEVOLLE 100% HERBRUIKBARE GRONDSTOFFEN

Met de 3D geprinte meubelfamilies van NeverEnding furniture investeer je in waardevolle grondstoffen en verander je waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. De IVY familie is ontworpen vanuit de onsterfelijke klimop (Hedera Helix). Volgens de Griekse mythologie zou de klimop goddelijke vermogens aan de mens verschaffen. Het heeft de betekenis van onsterfelijkheid en dat is ook precies de magie die in dit meubel schuil gaat.

Als de IVY aan het einde is gekomen van haar leven kunnen de grondstoffen opnieuw worden gebruikt om andere meubelen van te printen. Alle materialen worden 100% hergebruikt en de verspilling van grondstoffen voorkomen. De waarde van de grondstof wordt terug betaald aan degene die geïnvesteerd heeft in de duurzame meubelen. Per kilogram meubel ontvangt de eigenaar van de grondstoffen 5 euro retour.

De IVY familie bestaat uit tafels van verschillende hoogtes, bloembakken en lampen. De meubels kunnen uit 5 verschillende grondstoffen, gewonnen uit afvalreststromen, worden gebouwd. 100%  

gerecycled polypropyleen, pet, rPet carbon, hennep, papier en karton. Daarnaast is het zelfs mogelijk om maatwerk meubilair te laten maken vanuit eigen afval.      

Start vandaag met je kantoor anders in te richten. Help mee om de 11.000.000.000 kilo fast furniture  die we per jaar in Europa weggegooien te veranderen in een oneindige bron van grondstoffen met NeverEnding Furniture.