Circulaire kantoormeubilair

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire kantoormeubilair

Onderweg naar een afvalloze maatschappij enom uw kantoor in te richten zonder gebruik te maken van ruwe grondstoffen, kuntu prima een beroep doen op circulaire kantoormeubilair. Meubilair dus dat isvervaardigd van bestaande grondstoffen, kantoormeubilair uit de grondstoffenvan afval dus. En let op, daarmee kan kantoormeubilair geproduceerd worden datde vergelijking met alle ander kantoormeubilair prima aan kan.

Circulair kantoormeubilair

Nu al is er ruim voldoende circulairkantoormeubilair beschikbaar. U ziet het er aan de buitenkant beslist niet aanaf, maar de beschikbare circulaire stoelen in de vorm van kuipstoelen, eenchair en ook een lounge stoel doen net als de circulaire krukken wat betreftdesign en uitstraling niet onder voor welk ander kantoormeubilair dan ook. Ukiest voor circulaire tafels en circulaire kasten en richt uw kantoor prima inmet circulaire plantenbakken en allerlei circulaire accessoires. Circulairkantoormeubilair maakt straks een volledig circulair ingericht kantoor. Metbehulp van een professional en in vier heldere stappen kunt u zich met uwonderneming richten op het circulair inrichten van het kantoor.

Kantoormeubilair circulair

Met kantoormeubilair circulair en in vierduidelijke stappen richt u uw kantoor circulair in. Het project begint met deontwerpfase, een fase waarin uw nieuwe circulaire inrichting met circulairkantoormeubilair ontworpen wordt. Bij dat ontwerp is uw bedrijfsidentiteituiteraard steeds het uitgangspunt. Fase 2 is de productiefase als afvalgeupcycled wordt en de eerste contouren van een spraakmakende inrichtingontstaan. De derde fase is de gebruiksfase, terwijl de vierde en laatste faseook wel de take back fase genoemd wordt. U bent dan al klaar met de inrichtingvan uw kantoor met circulair kantoormeubilair. De vierde fase staat voor hetindexeren van de inrichting en in die fase wordt bepaald hoe grondstoffen demaximale waarde op kunnen blijven brengen. En bovendien wordt gekeken hoecirculair kantoormeubilair steeds mee kan bewegen als uw organisatie zichbeweegt.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.