Blog

PERS JE EIGEN WAARDELOZE AFVAL TOT WAARDEVOL TAFELBLAD EN LAAT HET ONDERSTEL MET HERBUIKBARE GRONDSTOFFEN 3D PRINTEN IN EEN VORM DIE PAST BIJ JOUW ORGANISATIE

De grondstoffen van alledaagse producten die worden weggegooid als “afval” kunnen eenvoudig weg weer worden hergebruikt. Kunststoffen in de vorm van modems, computeronderdelen, energiemeters, CD’s, kinderspeelgoed, koelkasten, bierkratten, zeepflacons, zonnebrillen en ga zo maar door. TRIBOO perst deze afgedankte producten in een andere vorm waardoor ze opnieuw ingezet kunnen worden als circulaire tafelbladen. De duurzame tafels vertellen in het interieur van het kantoor het verhaal over circulaire economie en de afvalloze maatschappij en laten zien wat we aan het probleem kunnen doen.    

Start vanaf vandaag met duurzaam DOEN en richt je kantoor anders in, met circulaire tafels gemaakt van je eigen afval. Lever je afval in bij TRIBOO en verander samen met ons waardeloos geworden grondstoffen in waardevolle circulaire ontmoetingstafels.