Circulaire tafels

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire tafels voor uw kantoorinrichting

 

Wordt het tijd voor een nieuwe inrichting van uw kantoor enbent u hiervoor op zoek naar een specialist op het gebied vankantoorinrichting? Dan raden wij u van harte aan om eens te komen kijken bijwat Triboo u allemaal te bieden heeft. Ons bedrijf bestaat uit mensen die alsgeen ander weten wat er mogelijk is bij de inrichting van een kantoor. Onzespecialiteit bestaat daarbij uit het hergebruiken van materialen. Zo kunt u bijons de mooiste circulaire tafels kopen, die helemaal gemaakt zijn vangerecyclede materialen. U maakt op die manier niet alleen een keuze voor eenmooie tafel, maar ook voor een beter milieu.

 

De mooiste circulaire tafels bij elkaar

Als u bij een circulaire tafel denkt aan een tafel dievooral functioneel, maar niet stijlvol is, dan heeft u nog niet in onsassortiment gekeken. We hebben namelijk de mooiste tafels die er te krijgenzijn voor u bij elkaar staan. Prachtige tafels, waarbij u er op mag rekenen datdeze een aanwinst zijn voor uw bedrijfsinterieur. Neem dan ook een kijkje inons assortiment om te zien wat hier allemaal te vinden is. Indien u hier meerover wilt weten, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen omuw vragen aan ons te stellen. Onze specialisten helpen u graag bij het makenvan een keuze voor de beste artikelen.

 

Circulaire kwaliteit van Triboo

We verkopen bij Triboo tafels die circulair zijn, gemaaktvan herbruikbare grondstoffen. Hierdoor wordt er door ons minder materiaalgebruikt, komt er minder Co2 vrij en blijft er minder afval over. Alle redenendan ook om eens in ons assortiment te kijken wat u het meeste aanspreekt. Onsbedrijf innoveert op het gebied van circulaire meubelen, om er zo voor tezorgen dat het milieu minder wordt belast. Wij maken van waardeloos afval eencirculaire tafel die in geen enkel kantoor misstaat.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.