Circulaire kantoorinrichting

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Een circulaire kantoorinrichting voor uw bedrijf

 

Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting van uw bedrijf,maar wilt u hiermee niet het milieu belasten? Een circulaire kantoorinrichtingis dan de beste oplossing. Bij Triboo hebben we de beste oplossing hiervoorontwikkeld. We maken gebruik van revolutionaire innovaties om van afval weerwaardevolle grondstoffen te maken. Met onze methode gaan grondstoffen nooitmeer verloren en hoeven ook niet constant natuurlijke bronnen aangeboord teworden voor het winnen van nieuwe grondstoffen. Met een kantoorinrichting diecirculair is draagt u zo uw steentje bij aan een beter milieu.

 

De partner voor circulaire kantoorinrichting advies op maat

Het winnen van grondstoffen, maar ook de manier waarop wemet deze grondstoffen omgaan, is problematisch. We gooien veel te makkelijk vanalles weg. Producten komen onder de grond terecht, belanden in de oceanen ofworden verbrand. Dit zorgt voor giftige stoffen en Co2. Gevolg: extra schadeaan onze leefomgeving. Triboo doet dit anders. Wij zorgen er namelijk voor datgrondstoffen nooit meer verloren gaan. Hoe dat in zijn werk gaat? U koopt eenproduct bij ons, u maakt hier gebruik van, en als u het niet meer nodig heeftverkoopt u het voor de grondstofprijs weer terug  aan ons. Wij maken hier dan nieuwegrondstoffen van waar we weer nieuwe producten mee kunnen creëren. Eentoonvoorbeeld van een circulaire economie!

 

Op zoek naar circulaire kantoorinrichting advies?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is ophet gebied van een circulaire kantoorinrichting, dan raden wij u aan om contactmet ons op te nemen. We beantwoorden graag al uw vragen en bekijken samen met uhoe we bij uw bedrijf een kantoorinrichting die circulair is kunnenverwezenlijken. Neem een kijkje bij de voorbeelden van eerdere inrichtingen diewij elders op deze website voor u klaar hebben staan. U vindt hier ookuitgebreide informatie over onze werkwijze en filosofie. Het is ons doel omervoor te zorgen dat waardevolle grondstoffen niet meer verloren gaan. Indien uons inschakelt voor onze inrichting draagt u hier ook uw steentje aan bij.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.