Lichtgewicht plaatmateriaal

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Meubelen van een lichtgewicht plaatmateriaal

Overweegt u om bij de nieuwe inrichting van uw kantoor tekiezen voor een circulaire inrichting? Een inrichting waarbij u niet alleenmooie meubelen in huis haalt, maar ook een positieve bijdrage levert aan hetmilieu? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij demogelijkheden die wij op dit gebied voor u klaar hebben staan bij Triboo. Onsbedrijf is namelijk gespecialiseerd in de productie van circulair materiaal,waar we dan weer mooie, stevige meubelen van maken. Wij verwerken waardeloosafval tot lichtgewicht plaatmateriaal dat er stijlvol uitziet en ook nog eenstegen een stootje kan.

 

Werken met lichtgewicht plaatmaterialen

We werken bij Triboo met een plaatmateriaal dat lichtgewichtis. We maken dit plaatmateriaal van herbruikbare grondstoffen. U kunt hierbijvoorbeeld denken aan afvalhout, oceaanplastic, cd’s, koelkasten enconsumentenplastic. Door onze innovatieve werkwijze ontstaat een lichtgewichtplaatmateriaal dat wij dan weer goed kunnen gebruiken bij de productie van onzemeubelen. Het milieu wordt op deze manier niet belast doordat er nieuwegrondstoffen aan worden ontnomen. Op deze manier is er minder materiaal nodigvoor de productie van onze meubelen, blijft er minder afval over en komt erminder Co2 vrij.

 

De mooiste meubelen van lichtgewicht plaatmaterialen

We vinden het belangrijk dat ons werk geen negatieve invloedheeft op het milieu. Vandaar ook dat wij louter werken met herbruikbaregrondstoffen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd contact met onsopnemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijkenwat er allemaal mogelijk is op het gebied van een circulaire kantoorinrichting.U kunt ook altijd even een kijkje nemen bij de verschillende producten die wijop onze website hebben klaarstaan. U zult dan zien dat hier mooie, stijlvolleproducten van hoge kwaliteit te vinden zijn, die wij graag snel aan u leveren.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.