Blog

NIEUWE WEBSITE TRIBOO VANAF VANDAAG LIVE

Vandaag is de nieuwe website van TRIBOO live gegaan. De toekomst van ons afval. Meer beleving, meer inspiratie, meer verhalen en meer circulaire producten waarmee waardeloos afval wordt veranderd in waardevolle circulaire kantoorinrichting.

Praktische toepassingen in het interieur waarmee de bedrijfsvoering wordt verduurzaamd, invulling wordt gegeven aan Sustainable Development Goal 12, punten worden gescoord bij BREAAM en LEED projecten en Earth Overshoot Day dag voor dag naar achteren schuift.

TRIBOO richt anders in! Met minder materiaal, minder CO2 en minder afval maken we op een spraakmakende manier de circulaire economie zichtbaar in het interieur en realiseren stap voor stap de afvalloze maatschappij.    

Om dit feestje te vieren met onze community verloten wij een 3D geprinte lamp gemaakt van het recyclaat van 168 PET flessen, de NeverEnding TWIST.

Linkje:

https://triboo.webflow.io/producten/twist

Om mee te doen bezoek je onze nieuwe website en plaats je hierover een leuke comment onder dit  bericht op LinkedIn. Uit alle reacties wordt een winnaar geloot die zijn cadeau kan komen ophalen op het TRIBOO Circular Office Innovation Centre in Zevenhuizen.