Circulair meubilair

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

CIRCULAIR MEUBILAIR

Circulair meubilair is geproduceerd met de grondstoffen uit ons afval. Het zijn cellulose afvalvezels en kunststoffen met daarover een sausje creativiteit en engineering zorgen voor circulair meubilair dat scoort en de concurrente met alle ander meubilair prima aan kan en die concurrentiestrijd zelfs kan winnen.

In elk geval voldoet circulair meubilair aan de hoogste normen die gesteld worden aan design. En ondertussen wordt het aanbod circulair meubilair steeds groter. Het is echter vooral maatwerk. Want uw circulair meubilair moet uiteraard in overeenstemming zijn met waar u als bedrijf voor staat.

Circulaire Meubilair

Wie denkt dat het aanbod circulaire meubilair beperkt is, heeft het mis. Sterker nog, ook wat betreft circulair meubilair kan maatwerk geleverd worden en kan een circulaire inrichting gerealiseerd worden die volledig aansluit bij de identiteit van uw bedrijf.

Daarnaast is er een aanbod circulair meubilair dat de concurrentie met alle andere soorten meubilair prima aankan. De mogelijkheden zijn groot en divers. Bovendien zijn de producten die vallen onder de noemer circulair meubilair sterk en solide. Altijd is het meubilair uniek en gezond, gezond voor u en voor de aarde.

Meubilair Circulair

Kijken we naar meubilair circulair en vergeten we even het maatwerk dat geleverd kan worden, dan stuit u op een aanbod circulaire stoelen en krukken waarmee u prima uit de voeten kunt. Indrukwekkend is al helemaal het aanbod circulaire tafels dat beschikbaar is. In dat kader moet de tennis- vergadertafel zeker genoemd worden, een tafel waarmee u het nuttige met het aangename combineert. De stamtafel in de kantine en de kruis- en caterpillar tafels die beschikbaar staan maken van elk kantoor een veel fraaier kantoor.

Circulaire krukken en circulaire kasten? Ook van deze productgroepen is het aanbod groot en groeiend. Bij meubilair circulair hoort ook circulaire verlichting en u maakt uw kantoor af met circulaire plantenbakken en circulaire accessores. Ook deze laatstgenoemde categorieën zitten in de lift en ontwikkelen zich in razend tempo. Ze geven elk kantoor de gezonde finishing touch.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.