Duurzame projectinrichting

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Duurzame projectinrichting

Ook iets als projectontwikkeling is uitstekend duurzaam te maken. Sterker nog, het leent zich er perfect voor. Zeker als u kiest voor een circulaire inrichting, meteen ook de meest duurzame wijze van inrichten. Duurzame projectontwikkeling in de vorm van het kiezen voor een circulair interieur betekent dat u optimaal gebruik maakt van afval, van de al bestaande grondstoffen dus.

Duurzame projectinrichtingen

Duurzaamheid is goed omgaan met de grondstoffen die we op aarde hebben. Laat een circulaire inrichting nou werken met al bestaande grondstoffen en de ruwe grondstoffen dus onaangeroerd laat. Duurzame projectinrichtingen worden zo inrichtingen die volledig bestaan uit interieurs waarvan het meubilair gemaakt is van afval, of beter: de grondstoffen van afval. Het vraagt anders kijken maar biedt u heel erg veel. En het biedt de aarde veel, ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Projectinrichting duurzaam

Projectinrichting duurzaam? Vaak nog niet, maar het kan dus wel. Door grondstoffen uit uw afval als bijvoorbeeld houtafval, koelkasten, cd’s, ocean plastic, karton en papier, consumenten plastic en natuurlijke vezel te bewerken met onder meer robotic 3D printing, CNC en thermo foaming ontstaat nieuw meubilair. Uniek meubilair dat uiteraard is ontworpen met uw identiteit als leidraad. Daarmee geeft u grondstoffen daadwerkelijk een tweede leven en maakt u ook uw werkomgeving gezonder. Projectinrichting duurzaam? Het kan al in vier heldere stappen en u kunt altijd volledig ontzorgd worden.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.