Circulair bureaublad

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

De mooiste circulaire bureaubladen

 

Wordt het tijd voor een nieuwe inrichting van uw kantoor envindt u dat de tijd is aangebroken om hierbij voor een circulaire inrichting tegaan? Wilt u het milieu niet verder belasten en zo een positieve bijdrageleveren aan onze maatschappij? Dan bent u bij Triboo aan het juiste adres. Onsbedrijf is er namelijk in gespecialiseerd om van waardeloos afval weerwaardevolle materialen te maken. Alle meubelen die wij bij een inrichtinggebruiken, zijn gemaakt van deze materialen. Zo kiest u bij ons bijvoorbeeldvoor een circulair bureaublad, dat er prachtig uitziet en daarbij ook heelstevig is.

 

Circulaire bureaubladen voor uw bedrijf

Wanneer u de keuze maakt voor een bureaublad dat circulairis, dan kiest u bij Triboo voor kwaliteit. U kiest dan voor een mooi bureaubladwaarmee u het milieu niet belast. We vinden bij Triboo dat producten temakkelijk worden weggegooid. Producten vormen zo een belasting voor het milieu.Het verbranden van deze materialen is een belasting voor het milieu, terwijl dithelemaal niet nodig is. We hebben een revolutionaire innovatie ontwikkeldwaarbij al deze waardeloze materialen weer waarde kunnen krijgen. Zo hoeft erminder materiaal te worden geproduceerd, komt er minder afval in het milieu enis er zodoende ook sprake van minder Co2.

 

Kies voor een circulair bureaublad

Met de circulaire bureaubladen van Triboo kiest u voor eenbeter milieu. U draagt uw steentje bij aan een circulair milieu. Niet alleenkoopt u circulaire kantoormeubelen, maar u kunt ook uw oude kantoormeubelentegen grondstofprijs aan ons verkopen. Deze verwerken wij dan weer tot nieuwmateriaal dat we gebruiken bij de productie van onze meubelen. Wilt u hier meerover weten? Dan stelt u al uw vragen over een bureaublad dat circulairgeproduceerd is eenvoudig aan ons. We nemen samen met u onze producten,filosofie en werkwijze door. Neem vooral ook een kijkje bij de verschillendeproducten die we elders op deze website voor u klaar hebben staan om een goedeindruk te krijgen van de kwaliteit die wij leveren.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.