Blog

TIL AFVAL NAAR EEN HOGER NIVEAU OP JOUW KANTOOR MET DE NEVERENDING FURNITURE IVY UNLIMITED HIGH TABLE

Elkaar ontmoeten aan een IVY unlimited high table geeft een geheel nieuwe dimensie aan een alledaagse activiteit. Het biophilic design van de 3D geprinte kolommen uit 100% recyclaat, gewonnen uit PET afvalrestromen, is geïnspireerd  op de vloeiende vormen van de Ivy plant. Een plant die gekenmerkt wordt als een liaan die kruipt en klimt langs muren en schoorstenen. Met handvormig gelobte bladeren met een hartvormige bladvoet die zij nooit laat vallen.

De sta tafels hebben een hoogte van 105cm. Het #greengridz tafelblad is standaard leverbaar in afmetingen van 2,5 en 3,5 meter lengte en 1,20 meter breedte. Dikte van de bladen gaat vanaf 3cm. De afwerking van de bladen kan uitgevoerd worden in fineer, HPL en zelfs van laminaten gemaakt van oude spijkerbroeken en legerkleding.

De NeverEnding Furniture meubelen komen nooit aan het einde van hun leven. De grondstoffen worden opnieuw gebruikt om andere meubelen van te printen. Alle materialen worden 100% hergebruikt en hiermee wordt de verspilling van grondstoffen voorkomen. De waarde van de grondstof wordt terug betaald aan degene die geïnvesteerd heeft in deze duurzame circulaire kantoorinrichting. Per kilogram meubel ontvangt de eigenaar van de grondstoffen 5 euro retour.

Start vandaag met je kantoor anders in te richten en lever een bijdrage bij het verminderen van de CO2 uitstoot. Help mee om de 11.000.000.000 kilo fast furniture  die we per jaar in Europa weggegooien te veranderen in een oneindige bron van grondstoffen.