Circulaire projectmeubelen

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

De mooiste circulaire projectmeubelen

 

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een nieuwe inrichting?Wilt u hierbij meubelen gebruiken die er niet alleen mooi uitzien, maar diedaarbij ook zo min mogelijk inbreuk maken op het milieu? Dan bent u bij Tribooaltijd aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim aanbod aan circulaireprojectmeubelen voor u klaarstaan. Dit zijn meubelen die gemaakt zijn vanhergebruikte grondstoffen. Op deze manier wordt het milieu niet verder belast,maar mag u wel rekenen op de mooiste meubelen voor uw bedrijf.

 

Het belang van een circulair projectmeubel

Bij het maken van nieuwe producten worden veel grondstoffengebruikt. Dit is belastend voor het milieu en zorgt er alleen maar voor dat erop den duur ook meer afval vrijkomt. We raden u dan ook aan om eens een kijkjete komen nemen bij de innovaties die we bij Triboo hebben ontwikkeld. We nemenafvalstoffen, die als waardeloos worden gezien, en maken hier juist weerwaardevolle producten van. Prachtige meubelen die zijn gemaakt van oude cd’s,koelkasten, oceaanplastic en andere materialen. Het bijzondere hieraan is datniet aan onze producten te zien is dat deze gemaakt zijn van gerecycledmateriaal.

 

Meer weten over projectmeubelen die circulair zijn?

Indien u meer wilt weten over onze circulaireprojectmeubelen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Webeantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben en bekijken samen met uhoe u een inrichting krijgt die op maat is gemaakt voor uw bedrijf. Een inrichtingwaarbij u dan ook nog eens niet bang hoeft te zijn dat deze het milieu belast.Triboo is een specialist op het gebied van alles wat maar met een circulairprojectmeubel te maken kan hebben. Dankzij onze manier van werken komt erminder afval vrij, wordt er minder materiaal geproduceerd en komt er ook minderCo2 in het milieu.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.