Blog

LAAT ZIEN WAAR JE VAN GEMAAKT BENT EN VERANDER 15 KILO WAARDELOOS AFVAL IN EEN WAARDEVOLLE 3D GEPRINTE PLANTENBAK IN DE VORM VAN EEN TULP

De grondstof van het ene meubel is de grondstof voor het andere meubel. De circulaire plantenpotten in de vorm van een dichte, half open en open tulp worden 3D geprint met een robot vanuit gerecyclede thermoplasten. Een thermoplast is een materiaal van kunststof dat bij verhitting zacht wordt. Een voordeel van thermoplastisch materiaal is de mogelijkheid tot hergebruik in verschillende toepassingen. Door het opnieuw versnipperen en verhitten kan het materiaal in andere gewenste vormen worden gebracht. Zo kan een plantenpot veranderen in een tafelblad, opbergplank of gewoon weer in een andere circulaire plantenpot.

Laat zien waar je van gemaakt bent en maak de circulaire economie zichtbaar op het kantoor met de circulaire 3D geprinte NeverEnding tulpen. Door het plaatsen van deze circulaire producten gemaakt van afval, worden er minder nieuwe grondstoffen gebruikt en verlaag je de CO2 footprint van je bedrijfsvoering.