Circulaire interieur

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire interieur

Geef grondstoffen een tweede leven en kies voor het circulaire interieur. Er is elk jaar opnieuw voor 73 miljoen euro aan grondstoffen beschikbaar om te gebruiken. Zo hoeft geen beroep gedaan worden op ruwe grondstoffen. Het enige dat van u gevraagd wordt is anders leren kijken naar afval. Afval transformeert met het circulaire interieur van kostenpost tot iets dat meer waarde geeft. Bovendien draagt u op deze manier nadrukkelijk bij aan een maatschappij zonder afval.

Interieur circulair

Gebruik maken van de grondstoffen van uw afval voor het interieur wil niet zeggen dat u overgeleverd bent aan wat er is en wat er mee gedaan kan worden. Integendeel. Bij een interieur circulair is de identiteit van uw bedrijf het uitgangspunt en alle meubilair dat gemaakt wordt, moet aansluiten bij waar uw bedrijf voor staat. Onder leiding van een professional en samen met collega’s kunt u die identiteit precies bepalen en zo ook het interieur circulair samenstellen. Zo ontstaat een mooie, unieke inrichting en een veel gezondere omgeving.

Circulair interieur

Wat dan precies die grondstoffen zijn die hergebruikt kunnen worden en die een circulair interieur kunnen vormen? Denkt u maar eens aan afvalhout en koelkasten. Maar ook aan cd’s en ocean plastic net als aan karton en papier, consumenten plastic en de natuurlijke vezels. Met behulp van onder meer robotic 3D printing, door CNC toe te passen en thermische foaming te gebruiken krijgt uw nieuwe interieur daadwerkelijk vorm. U weet niet wat u ziet. Door te kiezen voor een circulaire interieur, laat u zien na te denken. U laat echter ook een inrichting zien die zijn gelijke niet kent. De kasten, stoelen, tafels maar ook de verlichting, accessoires en planten bakken maken echt het verschil. Dat doet zeker ook de bewegwijzering, ook absoluut maatwerk. Van afval dus, want dat is waarmee een circulair interieur is opgebouwd. Met het circulaire interieur helpt u bovendien om bij te dragen aaneen maatschappij zonder afval.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.