Circulair tafelblad

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Werken met een circulair tafelblad

 

Tijd voor een nieuwe inrichting op kantoor? Bent u nietalleen uitgekeken op uw huidige inrichting, maar zou u ook een nieuweinrichting willen die minder impact heeft op het milieu? Dan raden wij u aan omeens een kijkje te komen nemen bij de verschillende producten die wij bijTriboo voor u klaar hebben staan. Wij maken bij de productie van onze meubelenaltijd gebruik van circulaire materialen. We gebruiken grondstoffen die waardelooszijn, maar waar wij weer een waardevol materiaal van hebben gemaakt. Zo weet uzeker dat u niet alleen mooie meubelen in uw huis heeft staan, maar dat u ooknog eens een positieve bijdrage levert aan het milieu.

 

De mooiste circulaire tafelbladen

Triboo is een bedrijf dat op innovatieve wijze gebruik maaktvan herbruikbare grondstoffen. We vinden het belangrijk om een goede bijdragete leveren aan het milieu, maar ook om mooie producten te leveren aan onzeklanten. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in onsassortiment, om ons tafelblad dat circulair is te bekijken. We hebben meerderemodellen in het assortiment. Gemaakt van circulaire materialen, zeer stijlvolen stevig. Zo weet u zeker dat u straks een prachtig bureau of tafel in uwkantoor heeft staan dat een zeer lage ecologische voetafdruk heeft.

 

Meer weten over onze circulaire tafelbladen?

Indien u wel oren heeft naar een circulair tafelblad, maarhier nog wel vragen over heeft, raden wij u aan om eens een kijkje te komennemen bij de producten die wij in ons assortiment voor u klaar hebben staan. Ukunt ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen over onzeproducten, filosofie en werkwijze. Door deze werkwijze is er minder nieuwmateriaal nodig, komt er minder Co2 vrij en is er ook minder afval. Wij zorgenervoor dat waardeloos afval wordt omgetoverd in prachtige circulairetafelbladen en vele andere producten.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.