Circulair constructiepaneel

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire constructiepanelen van Triboo

 

Als u nieuwe meubelen voor op kantoor koopt, dan wilt unatuurlijk dat u kwaliteit in huis haalt. Producten die gemaakt zijn van sterkeconstructiepanelen, die daarbij ook nog eens comfortabel en prettig werkbaarzijn. Maar is het niet eens tijd om niet alleen te kijken naar kwaliteit, maarook naar de impact die uw aanschaf heeft op het milieu? Bij Triboo worden kantoormeubelenen kantoorinrichtingen geproduceerd van circulaire constructiepanelen. Zo weetu zeker dat u straks een kantoorinrichting heeft die geen negatieve impactheeft op het milieu. We hebben hier een innovatieve werkwijze voor ontwikkeld,waarbij u er op mag rekenen dat hier kwaliteitsproducten uit voortkomen.

 

Kies voor een circulair constructiepaneel

Triboo heeft een duidelijke filosofie. We willen het milieumet onze producten zo min mogelijk belasten. Zodoende kiezen wij als grondstofbij het maken van onze producten louter voor herbruikbare grondstoffen. Op dezemanier zorgen wij ervoor dat grondstoffen nooit meer verloren gaan, maar ookdat er geen nieuwe grondstoffen gewonnen hoeven worden. Zo blijven onzenatuurlijke grondstoffen intact en komt er minder afval bij kijken. Dit hoeftdan ook niet verbrand of op een andere manier weggewerkt te worden. Zo helpenwij het milieu en bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur.

 

Een constructiepaneel dat circulair is

Het gebruik van circulaire constructiepanelen is in onzeogen de toekomst. We kunnen niet steeds maar grondstoffen uit de natuur blijvenhalen, zeker niet als er zoveel afval is dat verwerkt kan worden tot eenwaardevol materiaal. Een circulair constructiepaneel van Triboo is van dezelfdehoge kwaliteit als constructiepanelen die op de traditionele wijze zijngemaakt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragenhierover aan ons te stellen. We hebben ook elders op deze website meerinformatie over onze producten voor u klaarstaan.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.