Blog

VERGADER JE FIT MET DE CIRCULAIRE PING PONG VERGADERTAFEL EN VERMINDER AFVAL EN CO2

Van grondstoffen verbranden voor GROENE energie naar energie verbranden tijdens een potje PING PONG op afval.

Dat vergaderen niet saai hoeft te zijn en bijdraagt aan een gezonde work style bewijst de circulaire ping pong vergadertafel van TRIBOO. Gezond vergaderen is FUN en effectief. En dat de vergadertafel gemaakt is van bouwafval en hiermee de afvalberg en CO2 emissie kleiner word is mooi meegenomen. Van grondstoffen verbranden voor GROENE energie naar energie verbranden tijdens een potje PING PONG op afval.  

Het materiaal is geupcycled uit het afval op de bouwplaats en hergebruikt i.p.v. weg gegooid. Veel materialen op bouwplaatsen worden ongebruikt of eenmalig gebruikt weggegooid. Waardevolle materialen veranderen hiermee op epische schaal in waardeloos afval. 60 miljoen ton afval produceren we jaarlijks met elkaar. 24% hiervan komt uit de bouwnijverheid en wordt dagelijks over de weg getransporteerd van warehouses naar de bouwplaats en van de bouwplaats naar afvalverwerkers. Dit veroorzaakt een enorme CO2 uitstoot. Slechts 4% wordt ook daadwerkelijk echt gerecycled.

Dat moet anders! Dat kan anders! Wil je ook vergaderen of PING PONG spelen op afval doe dan mee. Start met gezond en actief vergaderen en help al spelend mee om lichamelijke klachten te verminderen, de uitstoot van CO2 te verminderen en de afvalberg te verminderen.