Circulair kantoor

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulair kantoormeubelen gebruiken

 

Heeft u een bedrijf waar regelmatig nieuwe kantoormeubelennodig zijn? Dan kunt u er voor kiezen om meubelen aan te schaffen die gemaaktzijn van nieuw gewonnen grondstoffen. Maar u kunt er ook voor kiezen om juistte gaan voor een circulair kantoor, waar meubelen worden gebruikt die zijngemaakt van herbruikbare grondstoffen. Triboo is de specialist op dit gebied.We gebruiken materialen als afvalhout, oceaanplastic, cd’s en koelkasten om eenprachtig nieuw materiaal te creëren. Van dit materiaal maken we dan weercirculair kantoormeubelen, die in geen enkel kantoor zouden misstaan.

 

Een kantoor circulair inrichten

Een kantoor circulair inrichten is absoluut mogelijk. Wegaan graag eens met u om tafel om de mogelijkheden op dit gebied met u door tenemen. Hoe wilt u dat uw kantoor er uitziet? Wat voor meubelen zijn hiervoornodig? En hoe zorgen wij ervoor dat dit circulair gebeurt? Het mooie aan demeubelen van Triboo is dat ze, als u ze na een aantal jaar wilt vervangen,gewoon weer door ons gebruikt kunnen worden om nieuwe materialen van te maken.Grondstoffen waar we dan voor een ander bedrijf weer nieuwe meubelen van kunnenmaken. Neemt u eens een kijkje in ons assortiment om te zien wat u bij onsallemaal mag verwachten.

 

Circulair kantoor houden

Circulair kantoormeubelen gebruiken is iets wat wij iedereenaan kunnen raden. U heeft met de meubelen van Triboo prachtige meubelen inhuis, zonder dat u hiermee het milieu teveel belast. Wij gebruik afval en makenhier prachtige nieuwe materialen van. Zo wordt het milieu niet meer belast enkomt er minder Co2 in de atmosfeer terecht. We vertellen u hier graag meerover. Neem contact met ons op om uw vragen aan onze specialisten te stellen. Ukunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatieover onze producten die wij elders op deze website voor u klaar hebben gezet.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.