Circulaire werkplekinrichting

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Kiezen voor een circulaire werkplekinrichting

 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied vankantoorinrichting, die voor u een werkplekinrichting kan verzorgen? Dan radenwij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Triboo. Ons bedrijf heeftspecialisten in dienst, die voor u een werkplek op maat inrichten. Hetbijzondere aan de inrichtingen van Triboo is het feit dat al onze inrichtingencirculair zijn. Met andere woorden, gemaakt van herbruikbare grondstoffen, dieop een prachtige manier worden verwerkt tot mooie meubelen. Neemt u dan ookeens een kijken in onze webshop om te zien wat wij aan circulairewerkplekinrichting allemaal voor u klaar hebben staan.

 

Een circulaire inrichting van uw werkplek

Voor een werkplekinrichting die circulair is kunt u altijdeven een kijkje nemen bij Triboo. We hebben namelijk mensen klaarstaan die alsgeen ander weten hoe een werkplek moet worden ingericht. De werkplekken die wijinrichten maken gebruik van materialen die op innovatieve wijze zijn gewonnenuit waardeloze materialen. Afval, met andere woorden, dat door ons wordtverwerkt tot een materiaal dat van hoge kwaliteit is. U kunt dit bekijken als ude verschillende meubels in ons assortiment op uw gemak doorneemt.

 

Een werkplekinrichting die circulair is

Een circulaire werkplekinrichting is wat ons betreft detoekomst. We belasten het milieu teveel door hier steeds weer nieuwegrondstoffen uit te halen. Dit is ook helemaal niet nodig, aangezien er net zogoed herbruikbare materialen kunnen worden ingezet. Effectief werkt dat bij onszo: u schaft bij ons een inrichting aan. U maakt hier gebruik van, tot de dagdat u kiest voor een nieuwe inrichting. U kunt er dan voor kiezen om uw oudeinrichting tegen grondstofprijs aan ons te verkopen, waarna wij hier weernieuwe materialen van maken. Zo wordt een circulaire inrichting van uw werkplekgerealiseerd.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.