Circulair plaatmateriaal

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

De mooiste producten van circulair plaatmateriaal

 

Bij Triboo maken we de mooiste meubelen voor op kantoor enin uw thuiskantoor, gemaakt van circulaire materialen. We vinden het belangrijkom een bijdrage te leveren aan een beter milieu, en het milieu ook zo minmogelijk te belasten. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemenbij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij gebruiken bij de productievan onze meubelen altijd circulair plaatmateriaal. Dit materiaal is gemaakt vanonder andere cd´s, oceaanplastic, consumentenplastic, koelkasten en anderafval. Wij maken van waardeloos materiaal weer iets dat zeer waardevol is.

 

Meubelen van plaatmateriaal dat circulair is

We hebben bij Triboo een duidelijke filosofie. We vinden hetbelangrijk om met onze producten geen verdere schade aan het milieu toe tebrengen. We willen dan ook geen nieuwe materialen gebruiken, waar nieuwegrondstoffen voor gewonnen moeten worden. We hebben een innovatieve manierontwikkeld om minder materiaal te hoeven gebruiken, waardoor er minder afvalontstaat en ook minder Co2 in het milieu terecht komt. We maken altijd gebruikvan herbruikbare grondstoffen, die worden verwerkt tot een prachtig materiaal.Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment om te zien hoe de meubelen vanonze circulaire plaatmaterialen er precies uitzien.

 

Werken met een plaatmateriaal dat circulair is

Ons circulair plaatmateriaal is sterk, ziet er mooi uit enlaat zich prima gebruiken om goede meubelen van te maken. We raden u dan ookaan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij over onzecirculaire plaatmaterialen voor u klaar hebben staan, elders op deze website. Ukunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onzeproducten, onze werkwijze of onze filosofie. Triboo is de specialist als hetaankomt op het hergebruiken van materialen, om hier milieuvriendelijke, mooieen comfortabele meubelen van te maken.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.