Blog

EEN KILO CIRCULAIR PRODUCT = EEN KILO MINDER AFVAL IN HET MILEU

Met de TWIST lamp laat je "afval" weer shinen.

Het is een simpele rekensom. Elke kilo product die u koopt betekent een kilo minder afval in het milieu. Geen verspilling meer van waardevolle grondstoffen die uiteindelijk als waardeloos afval belanden in de verbrandingsoven, zee of in de grond.

AFVAL IS DE BASIS VOOR SPRAAKMAKENDE CIRCULAIRE PRODUCTEN

Als je ze op het eerste oog ziet zou je niet verwachten dat de schitterende lampen gemaakt zijn van afval. Geupcycled vanuit het afval van PET flessen. Gebruiksproducten stuk voor stuk afgedankt en verworden tot waardeloos afval in een wegwerp maatschappij.

MET DE TWIST LAMP LAAT JE AFVAL WEER SHINEN

TWIST is een circulaire 3D geprinte lamp gemaakt van PET flessen. U kunt nu bij de inrichting van werkplekken op kantoor of thuis zelf een bijdrage leveren bij het opnieuw hoogwaardig gebruiken van de grondstof PET die nu als afval beland op plaatsen waar we dat niet willen. Doordat u deze spraakmakende lamp gaat gebruiken veranderen 168 waardeloze PET flessen in een waardevolle circulaire lamp. Zo belanden de grondstoffen niet meer in de verbrandingsoven of het milieu en maken de staande lampen de circulaire economie en afvalloze maatschappij voor iedereen zichtbaar in het interieur. Ze kunnen geplaatst worden bij entrees, in vergaderzalen, kantoortuinen of ontmoetingsplaatsen. Op zichzelf staand of als evenwichtig paar. De afmeting is 350mm x 350mm x 525mm.  

CIRCULAIRE PRODUCTEN DRAGEN BIJ AAN EEN POSITIEVE UITSTRALING VAN UW ORGANISATIE  

Uw verhaal over duurzaamheid wordt realiteit door de aanwezigheid van fysieke circulaire producten in de omgeving waar de interactie plaatsvind met medewerkers en klanten. Spraakmakende en gezonde producten inspireren en laten zien wat er al mogelijk is. Alle zintuigen worden geprikkeld omdat mensen maar moeilijk kunnen geloven dat de gezonde producten van afval gemaakt zijn en de grondstoffen in een ander circulair product later opnieuw kunnen worden hergebruikt.

IN EEN KEER DUIDELIJK, UW VERHAAL WORDT VERTELD ZONDER DAT U ER ZELF BIJ HOEFT TE ZIJN.

Waardeloze’ afvalstromen via upcycling technieken veranderen in gezonde en waardevolle circulaire kantoorinrichting. Dat is het doel van TRIBOO. Wij ondersteunen organisaties die serieus werken aan een gezonde werkomgeving en de wording van de circulaire economie. Samen zorgen wij dat de CO2 footprint van de kantoorinrichting geminimaliseerd wordt en er niets meer wordt weggegooid en eindigt als afval. Uw kantoor wordt een opslagplaats van gezonde en waardevolle grondstoffen.

VOOR U EEN LAMP VOOR ONS HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN

Voor u een spraakmakende lamp, voor ons een opslagplaats van hoogwaardige grondstoffen. Gemaakt van Nederlands afval, gemaakt op de Nederlandse bodem, door Nederlandse mensen. En we hoeven niets meer weg te gooien want als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door!

TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat onze grondstoffen niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur mag TRIBOO weer een andere vorm voor ons maken die wij dan weer met net zo veel plezier laten shinen in onze locaties.

WEES DE VERANDERING EN ZET MET DE AANSCHAF VAN CIRCULAIRE PRODUCTEN DE CIRCULAIRE ECONOMIE IN BEWEGING.

Met iedere aankoop van een circulair product van TRIBOO wordt de afvalberg kleiner, CO2 gereduceerd en de circulaire economie stap voor stap een realiteit.