Circulair bureau

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Een circulair bureau voor uw kantoor

 

Bent u op zoek naar een nieuw bureau voor op kantoor? Danraden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat Triboo u allemaal tebieden heeft. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in inrichting vankantoren. Waar ons bedrijf zich onderscheidt van andere kantoorinrichtingspecialisten, is dat wij geheel gebruik maken van circulaire producten. Zokoopt u bij ons een circulair bureau dat helemaal is gemaakt van hergebruiktmateriaal. Met een aanschaf van een bureau van Triboo haalt u zodoende nietalleen maar een goed product in huis, maar levert u ook nog eens een bijdrageaan een beter milieu.

 

Uw circulaire bureau kopen bij Triboo

Een bureau dat circulair is koopt u bij Triboo. We zijngespecialiseerd in het hergebruiken van materialen. Zo wordt er bij deproductie van onze artikelen minder materiaal gebruikt en komt er ook minderCo2 vrij. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat er nooit meer grondstoffenverloren gaan. We geloven sterk in de harmonie tussen mens en natuur en hebbende verantwoordelijkheid genomen om circulair te werken. Hierbij maken wegebruik van innovaties die hun gelijke niet kennen. We vertellen u hier graagmeer over in een persoonlijk gesprek. U kunt ook elders op deze websiteinformatie vinden over onze missie en werkwijze.

 

Een bureau dat circulair is kopen bij Triboo

We vinden het belangrijk om onze klanten de beste productente bieden die er te krijgen zijn. Maar we helpen u ook graag een goed gevoel tekrijgen over wat u koopt. Schroom dan ook niet om eens bij ons te komen kijkenom te zien wat er op het gebied van kantoorinrichting allemaal te krijgen is.Alles wat wij verkopen is gemaakt van hergebruikt materiaal. Denk hierbij aanhet hergebruiken van bijvoorbeeld afvalhout, cd’s, oceaanplastic, koelkasten ennog veel meer. Materiaal waarvan het zonde is als het niet meer gebruikt zouworden. Meer weten over ons circulaire bureau, of gelijk een circulair bureaubij ons aanschaffen? Wij staan altijd klaar om u hierbij te helpen.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.