Blog

NEVERENDING FURNITURE VOORKOMT VERSPILLING DOOR ORDER TO PRINT EN INTRODUCEERT IDENTITEIT

Veel inrichtingen op kantoren zijn eenheidsworst geworden zonder identiteit. Hier maken de circulaire producten van NeverEnding furniture het verschil.

Doordat er in de industrie veel wordt gewerkt met massaproductie in mallen, zijn veel inrichtingen op kantoren eenheidsworst geworden zonder identiteit. Hier maken de circulaire producten van NeverEnding furniture het  verschil, alleen maken wat de klant nodig heeft. Door state of the art technologie en Large Scale 3D Printing worden met gerecyclede thermoplasten complexe vormen gemaakt met een minimum gebruik van materiaal. Inspiratie komt uit de algoritmes van de natuur. Biomimicry en biophilic design worden toegepast om de parametrische modellen te maken die wij uitprinten.

3D GEPRINTE PLANTENPOTTEN IN DE VORM VAN TWEE BOONTJES  

NeverEnding Furniture is een collectie circulaire 3D geprinte meubelen. Dutch Design voor spraakmakende plantenpotten, tafels, lampen en stoelen. De eerste producten in de collectie zijn plantenpotten, die in verschillende formaten, van klein tot heel groot, worden geproduceerd in Nederland.  

Lever ook een bijdrage bij het verminderen van afval en verlagen van CO2 uitstoot, richt je kantoor in met circulaire producten van NeverEnding Furniture.