Blog

EVEN OPLADEN ZONDER DRAADJES

We naderen het einde van het jaar en dan sluiten we 2022 af. Even een momentje pakken om terug te kijken naar alle bijzondere momenten en prestaties die zijn neergezet. Totaal upcycleden we 295.134 kilo waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Waren we betrokken bij toonaangevende circulaire inrichtingsprojecten van Nationale-Nederlanden, Movares, Provincie Zuid-Holland, Sweco, Alliander, ESA - European Space Agency en KONE.

Triboo groeide en schaalde op zodat we onze impact konden vergroten in Nederland en Denemarken. Duizenden #GREENGRIDZ bureau- en tafelbladen vonden hun weg naar kantoren en thuiswerkplekken. Meubelen werden ontworpen en gebouwd met het lichtgewicht  #GREENGRIDZ paneel, de kast met een jas, de TRIBOOTH belcel, tribunes, baffles, wanden, vloeren en kasten. We maakten met innovatieve technieken tafels van het “eigen” afval van bedrijven uit oude energiemeters, modems, polissen, bankafschriften en hennep. Breidde het assortiment 3D geprinte meubelen uit, gemaakt van herbruikbare grondstoffen, met spraakmakende onderstellen voor tafels, lampen en plantenbakken.

Op deze manier creëerden we samen maatschappelijke waarde door de verdwaalde grondstoffen in ons afval opnieuw hun weg terug te laten vinden naar onze kantoren, scholen, winkels en hotels.

We zijn er nog lang niet, er is nog veel te doen! Maar vandaag zijn we dankbaar en staan we even stil bij wat we samen bereikt hebben met minder materiaal, minder CO2 en minder afval!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2023!