Blog

WERELDWIJD KUNNEN WE SAMEN MILJARDEN KILOS MATERIAAL EN CO2 BESPAREN MET LICHTGEWICHT #GREENGRIDZ BUREAU- EN TAFELBLADEN

Massieve meubelconstructie panelen zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. Je ziet ze op het werk in de vorm van meubilair als bureaus, tafels, pantry’s en wanden en thuis als kasten, bedden en keukens. Wereldwijd is de markt voor deze panelen ongeveer USD 145 miljard. Niet voor te stellen hoeveelheden panelen worden 24 uur per dag gemaakt. Niet voor te stellen hoeveelheden panelen worden per dag weggegooid. Gigantische hoeveelheden materiaal worden onttrokken aan de aarde en ongeveer 85% van de panelen die wordt weggegooid wordt verbrand.

Als we wereldwijd alle massieve bureau- en tafelbladen vervangen door #greengridz bedraagt de materiaal reductie miljarden kilo’s grondstoffen en CO2 per jaar.  

#greengridz, het meubelconstructie paneel van TRIBOO heeft een gezonde missie en gaat samen met u en uw organisatie het verschil maken door anders in te gaan richten. Minder materiaal, minder CO2 en minder afval.