Duurzaam werkblad

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Werken met een duurzaam werkblad

 

Bij Triboo bent u aan het juiste adres voor mooie meubelendie van duurzame materialen zijn gemaakt. Zo heeft u straks niet alleenprachtige meubelen in uw kantoor staan, maar levert u ook nog eens eenpositieve bijdrage aan het milieu. Wij gebruiken geen nieuwe grondstoffen, waarhet milieu weer verder door wordt belast, maar werken juist met circulairematerialen. Zo ontstaat bijvoorbeeld een duurzaam werkblad, waaraan hettweeledig fijn werken is. Aan de ene kant werkt u namelijk aan een stevigwerkblad dat van een goed materiaal is gemaakt, aan de andere kant heeft u ookde zekerheid dat u het milieu met uw aanschaf niet verder heeft belast.

 

Duurzame werkbladen aanschaffen

Triboo is een bedrijf met een duidelijke visie. We willenvan waardeloze materialen de mooiste kantoormeubelen maken. We willen hetmilieu niet belasten en hebben hier dan ook revolutionaire innovaties voorontwikkeld. Door deze innovaties kunnen wij van bijvoorbeeld cd’s, koelkasten,oceaanplastic en nog vele andere zaken een prachtig, sterk materiaal maken. Uziet dan ook niet aan onze meubelen dat deze zijn gemaakt van een materiaal datvroeger afval was. U krijgt een werkblad dat duurzaam is in huis, waarbij u erop mag rekenen dat het er prachtig uitziet en dat het lang meegaat. En als hett.z.t. aan vervanging toe is, dan kopen wij uw gebruikte meubelen graag tegengrondstofprijs in om hier weer nieuwe producten van te maken.

 

Aan de slag met een duurzaam werkblad

Dat een product gemaakt is van duurzaam materiaal, wilabsoluut niet zeggen dat het er minder mooi uitziet of minder stevig is.Integendeel, want de meubelen die wij maken zijn gemaakt van zeer waardevolmateriaal. Door onze werkwijze is er minder materiaal nodig, komt er minder Co2vrij en is er straks ook minder afval. De herbruikbare grondstoffen leveren eengoede bijdrage aan een beter milieu. Wij zorgen er op deze manier voor datgrondstoffen nooit meer verloren gaan. We bouwen hiermee aan een harmonietussen mens en natuur.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.