Circulair advies

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulair advies

Om nieuwe producten te maken zijn ruwe grondstoffen eigenlijk helemaal niet nodig. Wat wel nodig is, is anders denken. Of beter: totaal anders denken en een beroep doen op de grondstoffen die al beschikbaar zijn.

Zo kunnen grondstoffen die er al zijn- afval dus, met een waarde van 73.000.000 miljoen euro - prima gebruikt worden om een nieuwe inrichting te realiseren. Wie dat wil, die wint eerst circulair advies in om bijvoorbeeld stap voor stap een gezonde, circulaire, modulaire en remontabele inrichting te creëren. Een unieke inrichting, conform uw bedrijfsidentiteit.

Circulaire Advisering

U kunt al in vier stappen naar een dergelijke circulaire inrichting werken. Vier simpele stappen. Middels circulaire advisering van een professionele partij wordt u volledig ontzorgd. Als u wenst kan het gehele project uit handen genomen worden. De professional in circulaire advisering werkt in vier heldere stappen naar het einddoel. Met een circulaire inrichting krijgt afval een tweede leven en wordt gretig gebruik gemaakt van afvalhout, van koelkasten, cd’s, ocean plastic en papier, consumenten plastic en natuurlijke vezels.

Zo krijgt ogenschijnlijk waardeloos afval toch waarde. Het wordt immers waardevol meubilair en vormt straks uw circulaire inrichting. Het verzekert u in elk geval van een zeer gezonde omgeving. Bewezen is bovendien dat een volledig circulaire omgeving uw propositie danig verstrekt. U slaat geen CO2 meer op en creëert uw eigen zeer voordelige business case.

Circulaire Advisering Inrichting

De circulaire advisering inrichting betreft vier heldere en logische stappen. De eerste fase wat betreft circulaire advisering inrichting is de ontwerpfase, waarbij uw identiteit als uitgangspunt dient. De volgende stap is de productiefase. Afval upcyclen is dan het devies om die te verpakken in een spraakmakende inrichting. Of anders; uit afval worden grondstoffen gehaald om zo uw ‘nieuwe’ inrichting te maken. Daarmee worden de afvalkosten meteen ook omgebogen in grondstofopbrengsten.

Stap 3 is de gebruiksfase, is vooral een stuk verantwoordelijkheid nemen. Vierde stap in de circulaire advisering inrichting is de zogenaamde take back fase. De inrichting is dan gereed, maar nooit af. Verboden weg te gooien is dan ook het devies.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.