Blog

WIJ VERKOPEN GEEN BUREAUS EN TAFELS MAAR LOSSEN EEN PROBLEEM OP

Zoek de verschillen 😊 Op het eerste gezicht zie je niet waarom een #greengridz bureau- of tafelblad zo bijzonder is. Het geheim van haar circulaire karakter zit namelijk aan de binnenkant.

Door de gepatenteerde lichtgewicht grid constructie is er, afhankelijk van de dikte, tussen de 60 en 90% minder materiaal nodig in vergelijking met zware massieve panelen als spaanplaat en multiplex. Deze bladen worden traditioneel als standaard in de markt toegepast voor het inrichten van kantoren, scholen, winkels en hotels.

De oplossing is simpel. Als we minder grondstoffen willen verbruiken moeten we minder materiaal gebruiken. Met #greengridz is het materiaal niet meer nodig voor het maken van een sterke bladconstructie. Doordat het materiaal niet meer gebruikt wordt hoeft het ook niet meer gerecycled te worden. Zo wordt het gebruik van grondstoffen, de bijbehorende uitstoot van CO2 en het creëren van afval voorkomen. Dat is echt circulair.

Stap over van massief naar lichtgewicht #greengridz bladen en lever een bijdrage bij het verminderen van het gebruik van grondstoffen. Wil je meer weten neem contact op met TRIBOO EU of stuur een e-mail naar info@triboo.nl met als onderwerp #greengridz en wij sturen je onze uitgebreide vernieuwde brochure toe.