Blog

VERS VAN DE PERS – TAFELS GEMAAKT VAN OUDE HOESJES VAN CD’S EN DVD’S

Dit kan ook anders waardoor er opnieuw muziek zit in de gegevensdragers die zo lang zorgde voor positieve impact op onze hersenen, emoties en gedrag.

Iedereen luistert via apps digitaal naar liedjes, podcasts en audio boeken via Spotify, Apple Music, Google Play Music, Microsoft Groove Music en Soundcloud.  Hoesjes, cd’s en dvd’s worden massaal weggegooid en verdwijnen veelal bij het huishoudelijke afval waardoor deze grondstoffen worden verbrand en voor eeuwig verloren gaan. Dit kan ook anders waardoor er opnieuw muziek zit in de gegevensdragers die zo lang zorgde voor positieve impact op onze hersenen, emoties en gedrag. Lever nu de hoesjes, cd’s en dvd’s in bij TRIBOO en maak samen met ons een spraakmakende circulaire tafel gemaakt van je eigen afval! Herinneringen van vroeger worden weerspiegelt en klinken voort in de gesprekken die gevoerd worden aan een tafel met een fantastisch verhaal.    

LEVER HOESJES, CD’S OF DVD’S IN EN WIJ PERSEN ER EEN TAFEL VAN  

Lever 4.082 cd hoesjes in en pers samen met ons een circulaire ontmoetingstafel van 2920 x 1220 x 760mm met een 40 mm dik blad. Wil je een leuke bijzettafel maken voor de receptie in een army of marmer look dan lever je 300 hoesjes in en krijg je een ronde tafel terug met een bladdiameter van 500mm, dikte van 30mm en hoogte van 440mm. Het digitale medium wat ooit muziek liet klinken gaat vanaf nu als tafel opnieuw verhalen vertellen.

EEN MEUBEL DAT HET CIRCULAIRE VERHAAL IS

Mobiliseer je hele organisatie en ervaar hoe afgedankte producten als cd’s, zeepflacons, kinderspeelgoed, computers en lampen opnieuw als grondstof kunnen dienen voor  circulaire tafels die generaties lang gebruikt kunnen worden. Wees een onderdeel van de oplossing en maak mee hoe het in de praktijk gaat. Loop alle stappen, van het inzamelen, sorteren, smelten, bewerken tot het in ontvangst nemen van jouw circulaire product gemaakt van je eigen afval.        

MET EEN TAFEL VERANDERT 245 KILO WAARDELOOS AFVAL IN EEN WAARDEVOLLE CIRCULAIRE TAFEL