Circulaire verlichting

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire verlichting

Bij een circulaire inrichting van uw kantoor hoort uiteraard ook circulaire verlichting. Ook uw verlichting kan namelijk gemaakt worden van afval. Het vraagt weliswaar een dosis creativiteit en engineering, maar door het upcyclen van cellulose afvalvezels en kunststoffen ontstaan niet alleen de mooiste meubelstukken maar ontstaat ook de mooiste en beste circulaire verlichting. Met circulair meubilair, een circulaire inrichting en circulaire verlichting creëert u een bijzondere, gezonde en unieke werkplek.

Circulair Verlichting

In een circulaire inrichting van een kantoor hoort ook circulair verlichting. De ruwe grondstoffen blijven zo waar ze zijn en uw afval wint plots enorm aan waarde. Kijken we naar het aanbod circulaire verlichting dan zien we vier verschillende soorten verlichting die als voorbeeld kunnen dienen voor de verlichting die straks op uw kantoor te zien is. Opvallend binnen het aanbod van circulaire verlichting is de Bloown lamp. Dit is een lange, opvallende en volledig holle buis. De lamp is zeer sterk en biedt vooral wat zachter licht. Ook fresnel circulair verlichting is een aanrader en past binnen elke circulaire kantoorinrichting. Deze fresnel lamp kan beschouwd worden als een uniek lichtobject. En bovendien; een hanglamp misstaat in geen enkel kantoor.

Verlichting Circulair

Verlichting circulair is ook kiezen voor de Bloown kroonluchter, perfect voor in de directiekamer of de ontvangstruimte. Ook de kroonluchter kan uniek genoemd worden en geldt te midden van verschillende andere lampen als een blikvanger van jewelste. Ook de Bloown wandlamp is een aanwinst voor elke kantoorruimte. Ook deze wandlamp bestaat in feite uit een lange holle buis. De Bloown wandlamp is zeer sterk en zorgt ook nu voor zacht licht in uw kantoor. Circulaire verlichting is een volwaardig onderdeel van het aanbod circulaire meubels dat bestaat uit circulaire tafels, krukken, stoelen en circulaire kasten. De meubels zijn gemaakt van afval en zorgen voor een veel gezondere werkomgeving. Het meubilair voldoet net als de circulaire verlichting aan de hoogste norm wat betreft design, kwaliteit en circulariteit.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.