Blog

TRIBOO GROEIT – EVEN VOORSTELLEN TRISTAN KOPPE

Doordat steeds meer mensen en organisaties overstappen op circulaire producten gemaakt met minder materiaal, minder CO2 en minder afval groeit TRIBOO. Om deze groei te faciliteren breidt TRIBOO haar organisatie uit met een getalenteerde duurzame doener met een passie voor circulariteit, Tristan Koppe.

Tristan gaat in zijn rol als projectmanager klanten van TRIBOO ondersteunen bij circulaire huisvestings- en inrichtingsvraagstukken. Met zijn kennis, creativiteit, positieve houding en doorzettingsvermogen is hij vastbesloten om zijn steentje bij te dragen aan een duurzame  toekomst.  

Met een uitdagende vraag op het gebied van circulariteit en inrichting van kantoren gaat hij  graag in gesprek om hier meer over te vertellen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de  meest innovatieve circulaire producten en materialen zien? Kom dan langs in ons Circular Office Innovation Centre in Zevenhuizen. Tristan laat u graag de wereld zien waar we waardeloos afval veranderen in waardevolle circulaire kantoorinrichting.