Circulaire projectinrichting

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting

Waardeloos afval

Wij veranderen waardeloos afval in waardevolle circulaire kantoorinrichting. Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan.

TRIBOO

In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen.

Waardevolle kantoorinrichting

We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken. Doe jij met ons mee?

Circulaire koplopers

Circulaire projecten

No items found.

Circulaire projectinrichting op maat

 

Heeft u er wel eens over nagedacht om bij de inrichting vanuw kantoor te gaan voor een circulaire projectinrichting? Bij Triboo hebben wevoor u de oplossing klaarstaan. Ons bedrijf is gespecialiseerd op dit gebied enhelpt u graag met het maken van een keuze voor de juiste inrichting. Wijgebruiken hiervoor grondstoffen die hergebruikt worden. Denk hierbij aan zakenals afval hout, koelkasten, cd’s, oceaan plastic, consumenten plastic en nogveel meer. Grondstoffen die prima gebruikt kunnen worden bij eenprojectinrichting die geheel circulair is. We vertellen u hier graag meer overin een persoonlijk gesprek.

 

De inrichting van een circulair project

Alle projecten waar wij aan werken zijn geheel circulair.Laten we u een voorbeeld geven van hoe wij een bij een project te werk gaan. Ukoopt bij ons producten, waar u in uw inrichting gebruik van gaat maken. Uzorgt voor deze producten, maar als het op gegeven moment tijd is voor watnieuws, dan verkoopt u deze producten, tegen grondstofprijs, weer aan onsterug. Wij verwerken dit materiaal dan weer en maken hier nieuwe producten van.Zo zijn er helemaal geen nieuwe grondstoffen nodig en wordt het milieu nietverder belast door onze producten. Wij zorgen er op deze manier voor datgrondstoffen nooit meer verloren gaan.

 

Meer weten over onze circulaire projectinrichting?

Indien u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen,kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We komenook graag een keer bij u langs om de mogelijkheden op dit gebied bij uw bedrijfte bespreken. Samen bekijken we dan wat uw wensen zijn en hoe wij ervoor zorgendat deze in vervulling gaan. We maken gebruik van revolutionaire innovaties omgezonde en waardevolle producten te maken. Neem vooral ook even een kijkje bijde voorbeelden hiervan die wij elders op deze website voor u klaar hebbenstaan.

Doe mee en verander de wereld

Met gezonde en sterke circulaire meubelen met minder materiaal en Co2!

Vraag een offerte aan

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.

Bedankt, we hebben je aanvraag ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw

Of stel uw vraag

Vestibulum id ligula porta felis euismod enean lacinia bibendum.